Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Σοκαρίστηκε και ο Χατζηνικολάου , για όσα είπε ο Στάθης για το ΜEGA...


Σοκαρίστηκε , είπε στο ραδιόφωνο ο Νίκος Χατζηνικολάου, για όσα έγραψε  χθες ο Στάθης για το ΜEGA. Δημοσιεύσαμε  πρώτοι από τα... ξημερώματα χθες  όσα έγραψε ο " Ναυτίλος" για Πρετεντέρη και Τρέμη και  τα ξέρουν τα ... εκατομμύρια ( έως και δισεκατομμύρια ) αναγνωστών του Πάμε Λουκέτο.

Ο Χατζηνικολάου είπε ότι ...
τα έμαθε από τον Στάθη αυτά, γιατί δεν παρακολουθεί το Mega απέναντι. Μα , μια μικρή οθόνη που έχει μπροστά του , στο Mega δεν είναι καρφωμένη; Εν πάση περιπτώσει, θα περιμένουμε τον Στάθη να γράψει και για τα άλλα κανάλια, για να έχουμε  μια πιο ολοκληρωμένη γνώμη, αν και έχουμε τη δικιά μας και την ξέρετε.

Τα λόγια του  Ν. Χατζηνικολάου :

" Είναι απίστευτο το άρθρο που έγραψε χθες στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ο Στάθης για το δελτίο ειδήσεων του Μέγκα με τίτλο ΅Ονειδος για τη δημοσιογραφία το δελτίο του Μέγκα" .Προσωπικά με πλήγωσε το άρθρο αυτό γιατί στο συγκεκριμένο κανάλι ξόδεψα 15 χρόνια σκληρής προσπάθειας και αγώνα. Και εξακολουθώ να έχω από αυτά τα χρόνια, καλές αναμνήσεις. Ήταν ένα ανεξάρτητο κανάλι, δυναμικό, αλλά δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχει στρίψει πολιτικά , έχει χρωματιστεί με αρκετά έντονο  τρόπο και φαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό έχω χάσει τεύχη , αφού είμαι απέναντι. Πάρα πολύ σκληρό άρθρο ,οργουελικό εφιάλτη αποκαλεί το Μέγκα. Eσάς δεν θα σας σοκάρει το άρθρο όσο εμένα, γιατί πολλά χρόνια είμαι απέναντι από το Μέγκα΅


Στην αρχή της εκπομπής  ο άνκορμαν είχε ρίξει πάλι  και ένα χέρι... ξύλο στον Πρετεντέρη, για τις πρόσφατες απόψεις του, για τους δημοσιογράφους που καλύπτουν ή αποκαλύπτουν.

Ο Πρετεντέρης δεν έχει απαντήσει στον Χατζηνικολάου ούτε στα πρώτα  , γι αυτό θα αναλάβει το Πάμε Λουκέτο για ένα... ντιμπέιτ, μεταξύ των δύο , σύντομα.