Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή, 13 Μαρτίου 2011

Οι πρώτες αγγελίες πώλησης κρατικής γης

Η Μέρκελ στις Βρυξέλλες ζήτησε να πουλήσουμε 50 δις ευρώ  κρατικής γης και αμέσως βγήκαν πάλι οι αγγελίες με τα ΠΩΛΕΙΤΑΙ.

Να τις δούμε:ΠΩΛΕΙΤΑΙ κτίριο 5000 τμ και βάλε , στην πλατεία Συντάγματος ακριβώς, κατάλληλο για ομιλίες, συνεδριακό κέντρο , διοργανώσεις εκδηλώσεων, γάμους, βαφτίσεις κλπ.

Διαμπερές από σκάνδαλα , με υπέροχη μεγάλη πλατεία μπροστά , εξοχή, περιστέρια που τρώνε ψίχουλα αν τους ρίξεις, κατάλληλο και για φωτογραφίες με τσολιάδες. Κατάλληλο επίσης και για διαδηλώσεις και συγκρούσεις με ΜΑΤ.

Μεγάλη κεντρική αίθουσα ομιλιών με έδρανα καρυδιάς, από κάθε καρυδιάς 300 καρύδια . Νεόδμητη αίθουσα εξεταστικής επιτροπής, κυλικείο , 834 γραφεία και 3567 υπαλλήλους.

Μπάνια για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, θωρακισμένες πόρτες, πολιτική κουζίνα, κατάλληλο και για κυνοβούλιο. Αρχική τιμή 2 δις ευρώ , δίνεται και κοψοχρονιά.


ΠΩΛΕΙΤΑΙ αβάδιστα, λόγω εκποίησης, ελληνικό νησί, εξ αδιαιρέτου με την Τουρκία , με την ονομασία Ίμια, ανατολικά της Καλύμνου στα Δωδεκάνησα, γνωστό και από τα δελτία ειδήσεων.

Απόλαυση, χαριτωμένες κατσίκες που βόσκουν στα βράχια.

Κατάλληλο και για βραχονησίδα, κάνω όλες τις επιθυμίες σου. Δυνατότητα επέκτασης πώλησης και στα διπλανό μικρότερο νησί , Δυτικά Ίμια, πανύψηλη 1,90. Αχόρταγη, Ελληνίδα, ήσυχο μέρος, δεν βλέπεις ούτε ψαρά, γιατί απαγορεύεται.

Τακτική συγκοινωνία, φρεγάτες , υποβρύχια.

 Πολλά εξτρά, φοβερό σώμα, εξαιρετικό πρόσωπο , θα χαρείς πολύ με την παρέα μου , τα πάντα όλα, εξτρά η σημαία που την πήρε ο αέρας. Μόνο για σοβαρά και πολύ ευκατάστατα άτομα. Ευκολίες πληρωμής και ξεπουλήματος


ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρως Σκατά Καν

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_9895.html

Το πρόγραμμα της 25ης Μαρτίου 2011
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/25-2011.html

Τα τσουνάμια που σαρώνουν την Ελλάδα
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_2795.html#more