Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Τέρμα το " Πεντελικόν " για τον Γιώργο - Θα κάνει τις συναντήσεις στο " Σεμίραμις "

 Απορούμε πότε προλαβαίνει να .. ταξιδεύει ο πρωθυπουργός!

 Όλη μέρα  βρίσκεται, στο ξενοδοχείο "Πεντελικόν"  στο Κεφαλάρι ή " Μαξίμου 5 αστέρων",όπως μετονομάστηκε, μετά τις συχνές επισκέψεις του πρωθυπουργού εκεί.


Συνδυάζουμε τα δημοσιεύματα  από δύο εφημερίδες. Το ένα  από συνέντευξη του πρώην σύμβουλου του πρωθυπουργού, Νίκου Κοτζιά,  στην REAL NEWS, που λέει ότι " το Μαξίμου είναι σκληρό με τους αδύναμους, αλλά σκληρό με τους ισχυρούς".  

Το δεύτερο είναι το ....
ρεπορτάζ του Νίκου Χαασαπόπουλου,  στο "ΒΗΜΑ "  ( ένα είναι πια το ΒΗΜΑ, τώρα, δεν χρειάζεται να λέμε " Της Κυριακής" ) που έχει μετατρέψει το ξενοδοχείο "Πεντελικόν" σε Μαξίμου.

Εκεί δέχεται,όχι βέβαια τους αδύναμους,  υπουργούς, υφυπουργούς, τους συμβούλους του, τους εργολάβους  κλπ και σκεπτόμαστε εδώ στο pamelouketo να του ζητήσουμε να πιούμε κι ένα καφεδάκι μαζί . Το ρεπορτάζ λέει ότι εκεί λαμβάνονται και αποφάσεις, αφού ο Ιταλός σύμβουλός του Σκιόπα, μετά από το Πεντελικόν, μίλησε για τα περί 15χρόνης λιτότητας, που επιβεβαιώθηκαν  τόσο τις επόμενες μέρες. Και όλα γίνονται... φόρα παρτίδα! Ο πρωθυπουργός συζητάει και οι... θαμώνες ακούνε, όπως με την περίπτωση Μπόμπολα στις προάλλες. Δεν ξέρουμε , αν παρεμβαίνουν κιόλας!

Ο  πρωθυπουργός δεν πρέπέι  είναι σε γυάλα. Από την άλλη το να έχει κάνει το " Πεντελικόν" ...  γραφείο, υπάρχει τεράστια απόσταση. Αν και μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε, μάλλον τέρμα το "Πεντελικόν" ...  Θα πάει, όπως σας αποκαλύπτει το pamelouketo, δίπλα... Στο πιο ντιζαινάτο "Semiramis ".