Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Στην Ελλάδα τελικά είσαι ό,τι δεν δηλώσεις.


ΑΤΑΚΕΣ ΗΜΕΡΑΣ

 Ξεκίνησε  η διάθεση ληγμένων προϊόντων. Λόγω κοσμοσυρροής, τα σούπερ μάρκετ έκαναν και νέο ταμείο στην έξοδο:  "ΛΗΓΜΕΝΑ". Είναι τόσο μεγάλη η ζήτηση για τα ληγμένα που είναι πιο ακριβά από τα κανονικά.

 

Η κυβέρνηση σκέπτεται  να πωλείται και ληγμένο πετρέλαιο στα βενζινάδικα.

 

 Διαμαρτυρία από τη ΧΑ γιατί αργεί η διανομή πετρελαίου και  δεν μπορούν οι γριές να πυρπολήσουν το θέατρο Χυτήριο. Παράλληλα εκδόθηκε ανακοίνωση, ότι όσοι θέλουν να πάνε θέατρο , θα πρέπει να διαβάζουν τι προτείνει  το «Κασιδόραμα».


Με απόφαση του κ. Βρούτση, όσοι  αγοράζουν  πετρέλαιο , θα πρέπει να το δηλώνουν στο συμβολαιογράφο. Η ΓΑΔΑ  πάντως έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες 15 ατόμων, που συνελήφθησαν γιατί έκαναν παραγγελίες στα βενζινάδικα.

 

 Ο Βενιζέλος θα παραδώσει  σήμερα στη σύσκεψη αρχηγών στικάκι,  με 1991 άτομα  που έβγαλαν μπιτόνια με πετρέλαιο σε θυρίδες στην Ελβετία.

 

Παλιά λέγαμε ότι κάνουμε όπενιγκ σε ένα κατάστημα και καλούσαμε κόσμο. Τώρα κάνουμε όπενιγκ στο καλοριφέρ και καλούμε πάλι κόσμο. Στο τέλος θα φάμε τις φέτες του καλοριφέρ.

 

Να ξέρουμε, ότι το λέμε «πετρέλαιο κίνησης»  γιατί πρέπει να κινούμαστε συνέχεια μέσα στο σπίτι για να ζεσταθούμε.

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε  ότι θα καταργήσει τους καυστήρες μόλις έρθει στην εξουσία. Διαμαρτυρία Ανεξάρτητων Ελλήνων έξω από βενζινάδικο. Λιποθύμησε από τις αναθυμιάσεις του πετρελαίου ο Τέρενς Κουίκ.

Σε λίγο το Google θα φωτογραφίζει ποιοι καίνε πετρέλαιο.



ΠΩΛΕΙΤΑΙ, λόγω μεγάλης ανάγκης, παρά γνωστού πρώην πρωθυπουργού,   στην οδό  Πινδάρου και Πλουτάρχου, κατοικία πλήρως επιπλωμένη, με πλέι στέισιον, FIFA 12 και Ευάγγελο Αντώναρο. Τηλεφώνησέ μου και δεν θα χάσεις. Σιωπή εξασφαλισμένη.

 

Και νέες απαιτήσεις της τελευταίας στιγμής της  τρόικα. Ζήτησε  το προσδόκιμο της ζωής να είναι 67 χρόνια.

 

Ο Φέλιξ που έκανε βουτιά 39 χιλιομέτρων από την στρατόσφαιρα , δήλωσε ότι είδωλό του είναι ο Καραγκούνης.

Αποφυλακίζεται με όρους η Βίκυ Σταμάτη. Θα παρουσιάζεται κάθε 1η και 15η του μηνός στη Louis Vuitton

Πρέπει να έχουμε χρεοκοπήσει εντελώς. Στο σούπερ μάρκετ μου σκανάρισαν  τα κέρματα.

Στην Ελλάδα τελικά είσαι ό,τι δεν δηλώσεις.