Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

'Ευρώ Πολυτεχνείο! Ευρώ Πολυτεχνείο!".


Μέχρι 16 Νοεμβρίου φτάνουν τα λεφτά λέει ο Σαμαράς. Θα βγει και θα φωνάζει κιόλας " Ευρώ Πολυτεχνείο , Ευρώ Πολυτεχνείο! ".

Στις 17 Νοεμβρίου για να τρομάξει περισσότερο τον κόσμο θα βάλει να κάνει εκπομπή η Δαμανάκη και να λέει " Εδώ Νομισματοκοπείο, Εδώ Νομισματοκοπείο! ".

Πάντως στην εποχή μας τη θύρα του Πολυτεχνείου θα την έριχνε το γερμένο υποβρύχιο.

Στο φεστιβάλ νεολαίας ΧΑ ακούστηκαν τα τραγούδια " Το Μινόρε της Χρυσής Αυγής", " 57 Πακιστανοί /σ´,ένα δωμά/ να τους πλακώ/ να μην κλείσουν μά", ´" Ο φασισμός πεθαίνει στον αέρα, ελεύθερος και δυνατός" και "Ναζί , να προχωρήσουμε Ναζί" .

« Φεστιβάλ νεολαίας», τρόπος του λέγειν. Είχαν πλακώσει όλες οι γριές από το Χυτήριο.


«’Όλοι μαζί. με τον Σαμαρά!». Δεν είναι η γνωστή δήλωση Πάγκαλου. Νυχτερινή δήλωση του Μητσοτάκη είναι.

Ο Πάγκαλος όταν έκανε τη δήλωση υπέρ Σαμαρά στην Καθημερινή, φορούσε λαχανί σακάκι σαν της Μέρκελ.
Υπάρχει και καυτό φιλί Πάγκαλου- Σαμαρά, αλλά τόκοψε η ΕΡΤ.


Και βέβαια να γίνεται πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας που δήλωσε ο Βορίδης.Και να μετράει μάλιστα ο ίδιος " 3... 2... 1" , να χτυπάει το τσεκούρι και να λέει " κατεκυρώθη".


Χθες πάντως έγινε σε γνωστή γκαλερί, μειοδοτικός διαγωνισμός για ένα σάντουιτς, ζαμπόν -τυρί. Επωλήθη σε άλλον συλλέκτη.


Είναι τόσες οι αγιογραφίες για τον Σαμαρά στις κυριακάτικες , που τις βάζει στο εικονοστάσι , γονατίζει και τις προσκυνάει .


Κι όμως ο Βενιζέλος είναι σταθερός στις δημοσκοπήσεις. Πήρε κατά σειρά 11, 5%- 10,5%, 8,5%, 5, 5%. Κερδίζει πάντοτε στο λήγοντα.


Ο Βενιζέλος δήλωσε ότι δεν είδε το στικάκι με τη δημοσκόπηση που φέρνει το ΠΑΣΟΚ στο 5,5% και έχει μέσα και τους 1991 ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.

Μετά τις δηλώσεις Πάγκαλου, ο Σαμαράς σκέπτεται να τον βάλει αντιπρόεδρο μαζί με τον Βενιζέλο.Θα είναι η βαρύτερη αντιπροεδρία στον κόσμο.

Είναι τέτοια η τρομοκρατία του Σαμαρά για τα ταμειακά διαθέσιμα μέχρι 16 Νοεμβρίου, που διαμαρτυρήθηκαν και οι Μάγιας ότι τους πρόλαβε.