Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Τρως Σκατά Καν

Τρος Καν ή Τρως Σκατά Καν; Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η φράση του Ντομινίκ Τρος Καν ότι οι Έλληνες είναι βυθισμένοι στα σκατά, που τη λέει σε ντοκιμαντέρ της γαλλικής τηλεόρασης, το οποίο θα προβληθεί την Κυριακή.

Μεγαλύτερη εντύπωση προκάλεσε ότι ο επικεφαλής του ΔΝΤ αποθεώθηκε για τον χαρακτηρισμό του, αν κρίνουμε από τα διάφορα σχόλια που γίνονται, ότι αυτοί είμαστε, τα ξέραμε, δεν είπε κάτι καινούριο.

Το Πάμε Λουκέτο πιστεύει ότι ο Τρος Καν είναι τουλάχιστον αγενέστατος και χρησιμοποιεί χυδαία γλώσσα όταν αναφέρεται σε μία χώρα κατ´ αυτόν τον τρόπο. Βέβαια κι εμείς δεν αντιδράσαμε,  γιατί ξερά σκατά, στον τοίχο δεν κολλάν, όπως λέει και η σχετική παροιμία.

Φυσικά δεν...
υπάρχει  καμία επίσημη αντίδραση, να τα επιστρέψουμε  δηλαδή στα μούτρα του, γιατί αυτή η κυβέρνηση είναι μόνο μαμ, κακά και νάνι.

Άλλωστε όλες οι κυβερνήσεις διαχρονικά τα έχουν κάνει κατ´ αυτό τον τρόπο που κατονόμασε ο επικεφαλής του ΔΝΤ, οπότε χέστηκαν να πουν το παραμικρό. Και θα μπαίναμε μετά  και σε διαδικασία να απαντήσει η άλλη πλευρά και να μας πει , τι άλλο, «αφεντικά και δούλοι, σκατά γενήκαμε ούλοι»..

Η ΕΡΤ  στο δελτίο των 9 , έβαλε μπιπ στην επίμαχη λέξη, αν και αυτή έχει διαπρέψει σε αυτόν τον τομέα. Εμείς δεν θα ακολουθήσουμε τον Τρος Καν στο απύλωτο στόμα του.  Άλλωστε τον έχουμε ανάγκη με τα δανεικά του και ελπίζουμε μπας και γλιτώσουμε κάποτε από αυτόν .  Αλλά όταν τα σκατά πάρουν αξία, οι φτωχοί δε θα 'χουν κώλο, που λέει μια γνωστή φράση.

Μας συγχωρείτε βέβαια για το ιδιαίτερο περιεχόμενο αυτής της ανάρτησης, αλλά τι να πεις όταν μιλάς για τον Τρως Σκατά Καν;


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι πρώτες αγγελίες πώλησης κρατικής γης


http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_12.html#more


http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/25-2011.html

Τι εντυπωσιακό σκέπτεται να κάνει ο πρωθυπουργός στις Βρυξέλλες
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_2119.html#more




Το πρόγραμμα της 25ης Μαρτίου 2011