Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Γιατί ζορίζεται και είναι αγανακτισμένος ο Λαζόπουλος

H ανασφάλεια για το μέλλον πνίγει όλους. Αυτό αποδεικνύεται  και από την περίπτωση του Λάκη Λαζόπουλου, που φαίνεται πως ζορίζεται κι αυτός, γι αυτό εκτός από το θρυλικό  ( και οικονομικά) τηλεοπτικό τσαντίρι , αναγκάζεται να κάνει και πολλές άλλες δουλειές για να ανταπεξέλθει.

Έχουμε λοιπόν, μόνο αυτές τις μέρες τη....
 συναυλία του Λάκη Λαζόπουλου με τον Σταμάτη Κραουνάκη ( 9 Ιουνίου στην «Τεχνόπολη» του Δήμου Αθηναίων, «Κεντρική Αυλή», Πειραιώς 100, Γκάζι).

Η Sony Ericsson  τώρα και τα Xperia smartphones, σε συνεργασία με τον Λάκη Λαζόπουλο, παρουσιάζουν έναν νέο δημιουργικό διαγωνισμό με κεντρικό άξονα το γέλιο, στην επίσημη σελίδα της «Sony Ericsson Greece» στο Facebook. Ο νικητής μάλιστα , όπως διαβάζουμε, μπορεί να παρακαλουθήσει δωρεάν και το τελευταίο Τσαντίρι.

Ο Λαζόπουλος θα κάνει ένα ακόμα ντουέτο με τη Sony Ericsson αφού παρουσιάζουν αποκλειστικά για το Xperia™ X8 την πρώτη εφαρμογή πλοήγησης με την προσθήκη διάσημης φωνής στην Ελλάδα. Πρόκειται για τον πλοηγό NDrive με τις φωνές του Λάκη Λαζόπουλου και των απολαυστικών 10 Μικρών Μήτσων

Φυσικά υπάρχουν και άλλες δουλειές  , αλλά και μόνο από αυτές καταλαβαίνεις πως φτάνεις στο σημείο να χτυπάς κατσαρόλες στο στούντιο.

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ

Σε λίγο ο Χατζηνικολάου θα ρίχνει λέιζερ στα μάτια των πολιτικών!

ΦΠΑ 43% στα λέιζερ!
Θεοδωράκης και Θεο-ντορά- κη
Επίθεση με... λέιζερ στον Πεταλωτή
Τι τραγουδούσαν οι βουλευτές στα καίκια στην Κέρκυρα
Ατάκες για τον Εθνικό Κήπο
Ζάππειο 300
Σούργελο ο αγνώριστος Καραμανλής!