Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Πρεμιέρα έκανε ο Πουλημετοχικός

Εντυπωσιακά άρχισε ή νέα αγωνιστική περίοδος για τον Παναθηναϊκό . Tο πρωί είχαμε με τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, όπου όλοι οι παίκτες βρέθηκαν ταύροι ( στα κιλά)  αλλά χωρίς την παρουσία νέου μεταγραφικού αποκτήματος, κάτι που αποτελεί το μεγάλο όπλο για φέτος, αφού θα υπάρχει η αναγκαία ομοιογένεια και συνοχή.

Στην Παιανία βρέθηκε  και ο Τζιμπρίλ Σισέ , οποίος τελικά θα μεταγραφεί μάλλον στον ....
Παναθηναϊκό. Το παρών έδωσε μετά από πολύ καιρό και και ο Μαρσέλο Μάτος, ο οποίος προπονήθηκε κρατώντας μία βαλίτσα και όλοι προσπαθούν να ερμηνεύσουν αυτή την ενέργειά του.

Το παρόν έδωσε και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, τον οποίο η διοίκηση θέλει να ξεφορτωθεί   από το βαρύ συμβόλαιο του Γάλλου στόπερ και ευελπιστεί πως η Βόλφσμπουργκ θα είναι το κορόιδο και θα δώσει τα 2 εκ. που λείπουν από την πράσινη ΠΑΕ.

Το "παρών" στην Παιανία έδωσαν και οι Μπιέρσμιρ, Μουν, Δημούτσος και Μελίσσης που επέστρεψαν από τον δανεισμό τους, και γίνεται πραγματικός σκοτωμός ποιος θα τους πρωτοπάρει.

Ο Σαριέγκι θα ενσωματωθεί το Σάββατο και θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του, για 20 ακόμη χρόνια γα την προσφορά στην ομάδα. 

Στο νέο ΔΣ αναμένεται να μην συμπεριληφθεί κανένας από τους Τζίγκερ, Γιαννακόπουλο, Βγενόπουλο, Πατέρα και αυτό είναι σωστό γιατί μέσα σε μερικά χρονάκια ο Πολυμετοχικός έγινε Πουλημετοχικός , αφού πουλιούνται και ξεπουλιούνται όλα.

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Υπάρχουν και σεμνοί παράγοντες
Είχαμε τατόχρονα Παραολυμπιακούς και Παρακρατικούς αγώνες
Ατάκες για τη νταντά Ελσα Παπαδημητρίου
Αντιπρόεδρος και η Ελσα
Κουίζ:Δεν είναι ούτε χημικά, ούτε δακρυγόνα. Τι είναι;
Δεν ξέρω γιατί...
Αυτή την ώρα ρίχνουν την 5η δόση δακρυγόνων