Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Η Διαμαντάκου, οι Σκορδολιάγκες και το.. κεφαλάκι του μωρού!



Πιο πολύ από τις εκπομπές, το Πάμε Λουκέτο, περιμένει τις κριτικές γι αυτές.  Τόχουμε πάρει σκοινί κορδόνι, αλλά εμείς σχολιάζουμε και τις εκπομπές και τους τηλεκριτικούς!

Σήμερα διαβάσαμε την κριτική της αγαπημένης μας Πόπης Διαμαντάκου, για Λιάγκα και Σκορδά.

Καυστική βέβαια για τον «τηλεπολτό», όπως συνηθίζει να γράφει, αλλά


… με χαμηλούς σχετικά τόνους για Διαμαντάκου. Να ανέβει ακόμα! Το Σκορολιαγκέικο, τι να πούμε να ανέβει; Δεν πιάνει η παράκληση.



Μέρος της σημερινής κριτικής της Πόπης Διαμαντάκου στα ΝΕΑ:







« Σαν να μην πέρασε μια μέρα από πέρυσι ξεκίνησαν με κουτσομπολιά και συνέχισαν στο ίδιο κουτσομπολίστικο πνεύμα μέχρι τέλους.

 Γλέντια, των άλλων, εκείνων που μπορούν ακόμη να γλεντούν. Ο παρουσιαστής ειδήσεων και το καινούργιο του φλερτ σε νυχτερινή διασκέδαση, η πρώην του παρουσιαστή ειδήσεων σε άλλο γλέντι, ο Αρναούτογλου και το Βαρύ ζεϊμπέκικο σε τρίτο γλέντι και κουβέντα, επί ώρα, για το ύφος του, για τη συνοδό του, ενώ είχε προηγηθεί παρόμοια ανάλυση για όλους τους προηγούμενους. Μεγάλο σουξέ της  εκπομπής η εμφάνιση του μαιευτήρα που ξεγέννησε την Πέγκυ Ζήνα. Του έθεσαν δε ερωτήσεις εξαιρετικού ενδιαφέροντος, όπως,  σε ποιον μοιάζει το μωράκι . Εξίσου συναρπαστικές και οι απαντήσεις του επιστήμονος, ο οποίος άδραξε την ευκαιρία για να κάνει επίδειξη επιστημονικών γνώσεων: Μοιάζει του μπαμπά της αν της κόψεις το κεφαλάκι και το βάλεις  στον μπαμπά είναι ίδιοι .

Η επιστήμη κάνει θαύματα ένα μέρος της γιατί το υπόλοιπο έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά. Εξακολουθούμε να πιστεύουμε, σήμερα περισσότερο παρά ποτέ, ότι οι νοικοκυρές αξίζουν περισσότερα από μερικά κουτσομπολιά, συνταγές μαγειρικής και ζώδια.»

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Λιάγκας - έκπληξη!
Καταρρέει και η Τράπεζα Ανατολής σήμερα στο Χρηματιστηριο!
Τι έγινε στα γενέθλια της Μάργκαρετ
Ο Λαζόπουλος εναντίον της .Εθνικής Ελλάδας!
Ο Κοστάντσο και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Το πρόγραμμα των τραγουδιών Ρέμου- Βοσκόπουλου