Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Ο υπουργός Οικονομικών της χρεοκοπίας;

Αυτή η χρεοκοπία θα έχει τη σφραγίδα Βενιζέλου. Αποδείχτηκε ότι είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να ξεγελάσει ο ΓΑΠ που του φόρτωσε το υπουργείο. Ο ... ρήτορας, τα έχει κάνει Γης Μαδιάμ , για να μην  χρησιμοποιήσουμε άλλη λέξη.

 Δεν είναι τυχαίο, ότι οι ιστορικές πια συνεντεύξεις του, μεταδίδονται  σε τέτοια  ώρα, απέναντι...
στη Μενεγάκη . Ψυχαγωγικές στο έπακρον και τραγικές στο άπειρον. Φανταζόμαστε τις αντιδράσεις και τα γέλια  στα διάφορα γιουροκρούπ, όταν μιλάει ο ' Συνταγματολόγος'..Λέει και ξαναλέει ,όπως και σήμερα, ότι θυσιάζει την πολιτική του καριέρα, με τη χάρη που μας έκανε να γίνει υπουργός Οικονομικών. Λες και το ζητούμενο αυτή τη στιγμβή είναι αν θα γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ο Μπένι.

Το καινούριο που λανσάρει στις δύο τελευταίες εμφανίσεις του, είναι το ύφος του, ότι  τάχα μου είναι τσαντισμένος, θυμωμένος κτλ  γιατί ... δεν του πληρώνει ο κόσμος την εισφορά!

Μιλάει ακριβώς όπως του μιλάνε οι τροικανοί. Δεν μπορεί να απαντήσει  σε αυτούς μετά την ιστορική... μπλόφα του και ξεσπάει τηλεοπτικά.

Μόνη λύση είναι , για να μη σπάσει τα νεύρα του κόσμου  να σταματήσει τις συνεντεύξεις ο Μπένι. Ας ανακοινώνει τα μέτρα η Μενεγάκη ή η Νικολέτα Καρρά. Αρκετά γνωρίσαμε τη.. ρητορεία του.

Ο Μπένι είπε ότι λεφτά θα υπάρχουν μέχρι τις 15 Νοεμβρίου. Αυτός δεν πρέπει να υπάρχει ούτε μέχρι αύριο. Να μπει κάποιος άλλος που να ξέρει τουλάχιστον , ότι 1+1 κάνουν δύο. Αρκετά γελάσαμε κι εμείς και οι ξένοι συνομιλητές του. Το ίδιο έργο να βλέπουμε συνέχεια, δεν λέει..



ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Η Μενεγάκη κέρδισε το Βενιζέλο
Το τοπ 20 του ΠΑΣΟΚ
\Η αποθεωτική κριτική Αλέφαντου για Κοστάντσο