Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011

Η τρόικα απέκτησε τη δική της εκπομπή: "Το Ίδρυμα"

Η τρόικα απέκτησε τη δική της εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση και μάλιστα σατιρική. Και όχι μόνο η τρόικα, αλλά και όσοι είναι εναντίων των " Ελλήνων" , από Μέρκελ μέχρι και τους Φινλανδούς και όλους !.

Η σατιρική εκπομπή είναι "Το Ίδρυμα" και έκανε πρεμιέρα απόψε στον ΣΚΑΙ . Tην παρουσίασε η ομάδα ABOVO, με καλό προηγούμενο θεατρικής θητείας..


Δεν...
αδικούμε τα 5 παιδιά ότι είναι υπέρ της τρόικας κλπ, και θάβουν άγρια τους "Ελληνες". Και ούτε θέλει το Πάμε Λουκέτο στην πρεμιέρα νέων ταλαντούχων ηθοποιών να τους καταλογίσει αυτή τη διάθεση.


Αντίθετα, όπως έχουν δηλώσει, αυτή είναι και η δική τους πρόθεση, να γίνουν "Αντί- Ελληνοφρένεια" , ως προς το ιδεολογικό περιεχόμενο . Και τόκαναν στην εκπομπή τους και με το πολύ παραπάνω. Με κόντρα σάτιρα και μόνο από αυτήν πλευρά.


Στο στούντιο των ειδήσεων , που είναι το βασικό σκηνικό. η καλεσμένη εξηγεί στον παρουσιαστή " τι είναι οι Έλληνες" :

" Οι Έλληνες είναι πρώτοι στο κάπνισμα, στην παχυσαρκία, πρώτοι στους πνιγμούς , πρώτοι στις μαϊμούδες, πρώτοι στις εκτρώσεις και τα θανατηφόρα ατυχήματα και τελευταίοι σε υπηρεσίες υγείας και δωρεάς οργάνων... Οι Έλληνες αποτυγχάνουν γιατί αδυνατούν να υπακούσουν σε κανόνες και τους προσαρμόζουν στους εαυτούς τους."

Σε ένα από τα δύο σκετς, βλέπουμε πως προσαρμόζονται σε αυτούς τους κανόνες, στο σπίτι μιας ελληνικής οικογένειας. Ένας υπέρκιλος και η γυναίκα τον σχολιάζει:

" Αυτός που φταίει για την κρίση , όπως λέει ο Τάκης μου και οι πολίτες, είναι ο Πάγκαλος ο χοντρός , έτσι λέει, να τα πληρώσουν ο Πάγκαλος και ο Βενιζέλος που είναι και οι δύο χοντροί. Γιατί ο Τάκης μου, την κοιλιά από το άγχος την έχει κάνει, πρήστηκε το στομάχι του , δεν μπορεί να πληρώνει όλη την ώρα"

Υπάρχει και άλλο σκετς για το κάπνισμα, όπου ο ήρωας Παντελής, περπατάει σαν ... ουρακοτάγκος και μετά το κάπνισμα τρώει μυρμήγκια! Απευθείας για το Focus!

Το Πάμε Λουκέτο κάνει τη βαθυστόχαστη πρόβλεψη ότι η εκπομπή δεν έχει μεγάλη τύχη , εκτός αν συγκεντρωθούν κάτω από τον ΣΚΑΙ, το ... ΠΑΜΕ και οι ταξιτζήδες, οπότε θα θερίσει ! Προσοχή όμως να μη  δει  κάνα βίντεο η Μέρκελ!

Πάντως και μιας το σενάριο θα πάει έτσι όπως φαίνεται, κάνουμε την πρόταση σε ένα από τα επεισόδια να είναι γκεστ σταρ ο Μπάμπης Παπαδημητρίου...

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
23η πρεμιέρα του Χατζηνικολάου φέτος!
Η Μενεγάκη κέρδισε το Βενιζέλο
Το τοπ 20 του ΠΑΣΟΚ
\Η αποθεωτική κριτική Αλέφαντου για Κοστάντσο

.