Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012

Οι 4+1 τρόποι που ήθελαν να φάνε τον Καραμανλή

Ποινική δίωξη κατ΄ αγνώστων  ασκήθηκε σχέδιο δολοφονίας του Κ. Καραμανλή. To Πάμε Λουκέτο ,αποκαλύπτει τους 4+1 τρόπους που πήγαν να φάνε μπαμπέσικα τον Καραμανλή.

 Η τεχνολογία έχει εξελιχθεί και πληροφορηθείτε τους πραγματικά σατανικούς τρόπους, με τους οποίους ήθελαν να ξεκάνουν τον Καραμανλή:


1. Με ένα εκρηκτικό " κοκτέιλ" φαγητών σε μία ταβέρνα. Θα ήταν ιδιαίτερα καλομαγειρεμένα και δεν θα μπορούσε να αντισταθεί στον γαστριμαργικό πειρασμό ο Καραμανλής. Έτσι θα καθάριζε το ένα πιάτο μετά το άλλο, μέχρι πραγματικού σκασμού.
Φρόντιζαν μάλιστα να απομακρύνουν τους άλλους πελάτες από τα τραπέζια δίπλα , για να μην έχουν παράπλευρα θύματα.
Το σχέδιο απέτυχε, γιατί μετά απο κάποια πιάτα , τινάχτηκαν τα κουμπιά από το πουκάμισο του τότε πρωθυπουργού και αποσυμπιέστηκε η κατάσταση.

2. Εκτέλεση με χαλασμένα και διαβρωμένα κοντοσούβλια, σπληνάντερα, λουκάνικα, μπιφτέκια του Μουγγού κλπ.
Το σχέδιο όμως απέτυχε, γιατί έβαζε πάντα τον Αντώναρο να δοκιμάζει , ο οποίος αποδείχθηκε πολύ ανθεκτικός και έπαθε μόνο ελαφρά δηλητηρίαση .

3. Του την είχαν στήσει έξω από το σπίτι του, μια μέρα και τη συγκεκριμένη ώρα στη Ραφήνα, τη στιγμή που θα πήγαινε προς την Αθήνα. Ο Καραμανλής όμως βαριόταν να πάει στο Μαξίμου και έκανε 9 μέρες να βγει έξω και έτσι αυτοί που τον παρακολουθούσαν τόσες μέρες, άφησαν εκεί τα κόκαλά τους.


4. Του έστειλαν με δέμα ένα πλειστέισιον, συνδεμένο με εκρηκτικό μηχανισμό. Βρήκε όμως τον τρόπο στην πίστα που άνοιξε, να το απενεργοποιήσει.


Αυτοί είναι οι σατανικοί τρόποι καθαρίσματος του Καραμανλή και αποκαλύπτουμε επιπροσθέτως, ότι τα δύο τελευταία χρόνια έχουν παγιδεύσει το τηλέφωνό του.
Γλίτωσε όμως, γιατί τόμαθε και δεν ανοίγει το στόμα του να μιλήσει καθόλου .


ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ

Παπανδρέου: Οι θείες ( θυσίες) του λαού , πιάνουν τόπο!
Βίντεο με το... "αξιόπουστα" του Γιώργου!
Eurogroup εναντίον... group Βενιζέλου!
Γιατί βαριέται η Αννίτα Πάνια
Επιστολή κηπουρού για τους "κηπουρούς της κυβέρνησης"
Μπορεί να λέγεται Φωτόπουλος και να κόβει το φως;