Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Τι Βαζέχα, τι Βα- Ζέκα!



(Του Λάκη Μπέλλου - από την ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥνΤΑΚΤΩΝ))

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ήταν η πρεμιέρα του Ρότσα στον πάγκο του Πναθηναικού, τόσο πολύ μάλιστα που η νίκη επί του ΠΑΟΚ με 2-0 , που έσβησε τη νίκη μέσα στην Ολλανδία επί του Άγιαξ . Έπαιξε τόσο καλά  ο ΠΑΟ με τον Ρότσα, που ο Δώνης σε μια στιγμή ήταν έτοιμος  έτοιμος να ξεχυθεί από δεξιά, ενώ ο Βαζέχα ξεντύνονταν για να κάνουν αναπαράσταση τη φάση του Αμστερνταμ.

ΠΡΟΣΩΠΟ  της βραδιάς εκτός του Χουάν ήταν ο Ζέκα που πέτυχε το πρώτο  γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα γιατί ήταν πραγματικά καταπληκτικό . Ούτε ο Βαζέχα δεν έβαζε τέτοιο γκολ σαν του Ζέκα.Τι Βαζέχα; Βα-Ζέκα!

Ο ΖΕΚΑ πάντως δεν πανηγύρισε το γκολ. Πολλοί το απέδωσαν στο ότι ήταν  στενοχωρημένος για τον Φερέιρα, που δήλωσε για τον νεαρό Πορτογάλο, ότι απλώς έβαλε το ετήσιο γκολ  και μετά πάλι θα σιγήσει.

Η ΜΑΓΙΚΗ βραδιά συνεχίστηκε αφού γκολ  πέτυχε και μάλιστα με πέναλτι ο Βιτόλο, με αποτέλεσμα η ΟΥΕΦΑ  να το κάνει πρώτο θέμα στο σάιτ της, λόγω της σπανιότητας και μοναδικότητας και απιθανότητας του γεγονότος.

ΟΤΑΝ μπήκε ο Φορναρόλι πολλοί από τους φιλάθλους του Παναθηναικού φοβήθηκαν ότι θα βάλει κι αυτός  γκολ, αλλά ο Ρότσα ήταν προετοιμασμένος και γι αυτό, αφού του έδωσε ένα προσπέκτους πανηγυρισμών για την κακιά ώρα.