Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Καλά 40 χρόνια ΠΑΣΟΚ !

Από /www.efsyn.gr  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Σ/Κ



Πολυαγαπημένο, αξέχαστο και αλησμόνητο ΠΑΣΟΚ. Είμαστε όλοι μαζί για να γιορτάσουμε τα 40 χρόνια σου. Καλά 40 χρόνια ΠΑΣΟΚ.

Μαζί μη νομιστεί κι αυτό που γινόταν στην πλατεία Κλαυθμώνος κάποτε. Δέκα άτομα είμαστε ή μάλλον ξαναμετράω για να σου πω ακριβώς. Είμαστε 6 άτομα, όσο και το ...
τωρινό ποσοστό μας.

ΠΑΣΟΚ σήμαινε Ανδρέας. Παπανδρέου. Και τώρα σημαίνει Ανδρέας. Λοβέρδος.

Ποιος δεν θυμάται τις φράσεις: «Ραντεβού με την Ιστορία», «Το χρονοντούλαπο της Ιστορίας», «Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά». Πιο πολύ μάλιστα τις θυμάται και αναπαράγει ο Τσίπρας. Το μόνο που δεν είχες κάνει είναι να πας στο Αγιον Ορος.

Είμαστε όλοι εδώ. Τρόπος του λέγειν. Αλλού ο Βενιζέλος και αλλού ο Γιωργάκης. Τα 'μαθες τα νέα πατέρα του Γιώργου; Ανακοινώνει κόμμα.

Ναι, τη Δευτέρα αναγγέλλει την ίδρυμα του νέου κόμματός του. Μ-εταρρυθμιστικό Α-νανεωτικό Λα-ϊκό Κ-οινωνικό – Δημοψήφισμα. ΜΑΛΑΚΙΔ, δηλαδή.

Είναι εδώ όμως ο Βαγγέλης. Οχι ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος, με τον οποίο έσπαγες πλάκα. Ο Βαγγέλης Βενιζέλος που τον καρπάζωνες στον σβέρκο, όταν του έδινες κεφτεδάκια. Πλάκα τότε κάνουμε κι εμείς. Πλάκα μας κάνει κι αυτός. Μέχρι και με το κυβερνητικό αεροπλάνο ταξιδεύει.

Σήμερα έκοψε δύο ώρες από το βαρυφορτωμένο πρόγραμμά του και είναι εδώ. Και είχε την πολύ έξυπνη ιδέα να σε ξαναθάψουμε κάτω από μια ελιά. Θα κόψει περισσότερα εισιτήρια και από τον τάφο του Μεγαλέξανδρου.

Και εσύ Μέγας είσαι. Πρώτος είχες πει κανένας να μην παίρνει δωράκι πάνω από 500 εκατομμύρια. Αν το άκουγε ο φίλος σου ο Ακης θα έριχνε και μια ζεϊμπεκιά και θα έκανε κι αυτή την επετειακή ομιλία.

Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά. Η παρακαταθήκη που κρατήσαμε όλοι. Και πρώτος ο Βαγγέλης. Οχι ο Γιαννόπουλος. Ο Βενιζέλος.

ΠΑΣΟΚ-Ανδρέα. Ας είναι ελαφρύς ο σοσιαλισμός που σας σκεπάζει και σας γιορτάζει σήμερα.
……………………………………………………………………………………..

Το επίκεντρο του σεισμού στην Αμφίπολη

Ο Νικολόπουλος με τουίτ χαρακτήρισε «πουσταριό» όσους κουνήθηκαν από τον χθεσινό σεισμό.

Είχαμε και ζημιές. Ο σεισμός καταπλάκωσε τη Φεράρι του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ευτυχώς που μας πήραν τα σπίτια και δεν κινδυνεύουμε και 20 Ρίχτερ να γίνουν.

Καμία ισχιαλγία ο Σαμαράς. Με τον σεισμό βγήκε με τα σώβρακα στην Κηφισιά και έτρεχε στη Χαριλάου Τρικούπη.

Φοβήθηκα πολύ από τον σεισμό. Εκανα και θρησκευτική και πολιτική προσευχή.

Σε όσα σπίτια πληρώνουν ΕΝΦΙΑ δεν έγινε σεισμός.

Ευτυχώς που έγινε ο σεισμός και βγήκα από το σπίτι. Είχα ενάμιση χρόνο να βγω.

Το επίκεντρο του σεισμού αρχικά ειπώθηκε ότι ήταν στην Αμφίπολη και ήταν, ειπώθηκε, της κλίμακας 5,8 Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Αυτό συνέβη γιατί οι ανασκαφές προκάλεσαν μετακίνηση της αρχαίας μεσογειακής πλάκας και ταρακουνήθηκε το σύμπαν και παραλίγο να πεταχτεί θορυβημένος έξω από τον τάφο ο Μέγας Αλέξανδρος.

…………………………………………………………………………………….

Κακό «μάτι» έσπασε το τζάμι του «Εμπραέρ» – Αναγκαστική προσγείωση θρίλερ Βενιζέλου

Τον γλωσσοφάγατε, αλήτες, τον Βαγγέλη Βενιζέλο με το κυβερνητικό αεροπλάνο. Ολη τη βδομάδα είχαμε το θέμα που το χρησιμοποίησε για να πάει από τη Σκιάθο στις Βρυξέλλες και να μη χάσει τις ελάχιστες διακοπές του και χθες το μεσημέρι παραλίγο να γίνει το μεγάλο κακό.

Ο Βαγγέλης είχε πάει στην Τουρκία, εννοείται με το κυβερνητικό αεροσκάφος, για να μη χάσει λίγο από τον πολύτιμο χρόνο που έχει να ξεκουράζεται.

Εγινε όμως αναγκαστική προσγείωση στη Θεσσαλονίκη, αφού υπήρξε πρόβλημα με ένα από τα παράθυρα του αεροσκάφους και ο πιλότος ζήτησε να προσγειωθεί εκτάκτως.

Σήμανε συναγερμός όταν ο πιλότος ενημέρωσε για πρόβλημα κατά τη διάρκεια της πτήσης που μετέφερε τον αντιπρόεδρο και μερικούς άλλους υπουργούς, που καλά κάνουν και πάνε κι αυτοί με το κυβερνητικό αεροπλάνο. Σιγά μην πάνε με την πλέμπα και τα αεροπλάνα της γραμμής.

Αλλά είναι η κακία του κόσμου, βρε παιδί μου. Ξανά μανά οι ίδιες οι συζητήσεις γιατί πήρε πάλι ο αντιπρόεδρος το κυβερνητικό αεροπλάνο, πόσο στοίχισε το ταξίδι στην Τουρκία και άλλες τέτοιες κακογλωσσιές.

Τόσο και τέτοιο κακό μάτι που έσπασε παράθυρο του «Εμπραέρ». Α, να χαθείτε! Τα είχα γράψει από εδώ «Απαράδεκτη επίθεση κατά Βενιζέλου». Ου να μου χαθείτε, αλήτες, επαναλαμβάνω. Μη δείτε άνθρωπο να προκόβει.

Αφήστε δε που υπήρχαν οι γνωστοί κακεντρεχείς του Διαδικτύου που απέδιδαν μέχρι και τον σεισμό σε πτώση του Βενιζέλου από το κρεβάτι του.

Μετά τη βλάβη και την αναγκαστική προσγείωση στη Θεσσαλονίκη ο κ. Βενιζέλος πήρε άλλο κυβερνητικό αεροπλάνο και επέστρεψε στην Αθήνα.
……………………………………………………………………………………..

twitter παίδες Ελλήνων

3 του Σεπτέμβρη να ξερνάς

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ @paris

Πώς μας την έφεραν έτσι; Με εντολή Στουρνάρα και Καραβίτη δημιουργήθηκε ο ΕΝΦΙΑ. Εγώ τώρα το έμαθα που δημιουργήθηκε ο θόρυβος.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ @paris

Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να θεωρούμε πολύ μουρόχαυλους τους Ελληνες, που αφήνουμε να διαρρεύσουν κάτι τέτοια και τους κάνουμε να τα πιστεύουν.

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ @paris

Δούρου τέλος. Διαγραφή λόγω αθεΐας.

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ @paris

Λοιπόν, όλοι τη Δευτέρα στη θρησκευτική μου ορκωμοσία στην «Αγια-Σοφιά».

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ @paris

Εκπληκτικός φόρος ο ΕΝΦΙΑ. Και πιο εκπληκτική η μπιπ που με δέρνει.

ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ @paris

Αν και δύο άτομα όλα κι όλα στη ΔΗΜΑΡ, διασπαστήκαμε για την εκλογή μου ως Προέδρου της Δημοκρατίας στα τρία.

ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ @paris

Οφείλω να το διευκρινίσω. Αν εκλεγώ Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ορκιστώ με πολιτικό όρκο, γιατί στους πολιτικούς που θα με ψηφίσουν οφείλω τα πάντα.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ @paris

Απογειώθηκε η ανάπτυξη! Εφτασαν τα 2.400.000 τα άτομα που χρωστάνε στην Εφορία. Στα 5.000.000 άτομα θα κόψουμε τούρτα.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ @paris

Απορώ πώς με τέτοια πολιτική υπάρχει έστω κι ένας Ελληνας που πληρώνει την Εφορία.

ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ @paris

Το Παρίσι και οι συζητήσεις με την τρόικα είναι ορόσημο. Θα αγοράσω εκεί τη νέα Λουί Βουιτόν.

MΙΧ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ @paris

Παρακαλούνται όλοι οι Ελληνες να ταξιδεύουν μέσω του κεντρικού οδικού άξονα Πελοποννήσου, γιατί δεν έχει κίνηση και δεν εισπράττονται τα διόδια που είχαν υπολογίσει οι κύριοι Μπόμπολας – Κόκκαλης.

Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ @paris

Δεν θα πεθάνω ποτέ, κουφάλα νεκροθάφτη!

facebook.com/louketo