Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Ποιος θα είναι ο λογοκριτής στο διαδίκτυο

Εσπασε ρεκόρ ο Σαμαράς, με τις αντιφατικές ενέργειες. Υποσχέθηκε δωρεάν Wi-Fι και από την άλλη πλευρά στέλνει φυλακή μέχρι 10 χρόνια όσους γράφουν στο Διαδίκτυο κάτι που δεν θα του αρέσει.

Κάτι άλλο επίσης που δεν κολλάει καλά. Το «Πάμε Λουκέτο» έμαθε -όπως πάντα πρώτο- ότι τα κείμενα δεν θα τα ελέγχει ο Αδωνις ή ο Μουρούτης. Το επώνυμο του λογοκριτή είναι «Γεωργαλάς».

Αυτό σε όσους έχουν κάποια ηλικία θυμίζει τον θρυλικό λογοκριτή της χούντας, Γεώργιο Γεωργαλά, που όλα τα ‘σφαζε και όλα τα
μαχαίρωνε τα κείμενα. Να τον χαιρόμαστε τον τωρινό Γεωργαλά, βρε!

Ο σύγχρονος Γεωργαλάς σωστότατα πάντως θα έκοβε το περιβόητο τουίτ Νικολόπουλου για τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου που αρραβωνιάστηκε τον φίλο του και έκανε τόσο θόρυβο ο δικός μας άντρακλας.

Ομως ο Νικολόπουλος δεν έβγαλε άχνα όταν ο τότε αρχηγός του Σαμαράς αρραβωνιαζόταν τον Βενιζέλο και… έσονταν εις σάρκα μίαν και συγκυβέρνηση μίαν. Κότα.

Το πρώτο κέρδος από τους 5 υπουργούς που πάνε στο Παρίσι. Δεν θα ‘ναι 200.000-300.000 ευρώ τα έξοδα;

Είναι και προκλητικοί. Ο κάθε υπουργός θα ταξιδέψει με ξεχωριστό κυβερνητικό αεροπλάνο.

Απαράδεκτο. Θα πληρώνουν νοίκι όσοι μένουν στο σπίτι τους, λόγω ιδιοκατοίκησης. Χρωστάω κιόλας 6 νοίκια και κοινόχρηστα 8 μηνών.

Θα συζητηθεί στο Παρίσι με την τρόικα και η κατάσχεση της τελευταίας κατοικίας.

Πρωί πρωί ο Νικολόπουλος έριξε νέα βόμβα και ανάρτησε στο τουίτερ ότι θα αρραβωνιαστεί τον φίλο του. Προσθέτει ακόμα ότι θα τον παντρευτεί μάλιστα σε κοινό γάμο με τον Λουξεμβούργιο πρωθυπουργό και τον φίλο του.

Ο Νικολόπουλος από τώρα σχεδιάζει ο γάμος να γίνει στην Κρήτη και να πέφτουν μπαλοθιές πάνω στον Λουξεμβούργιο.

Η τρόικα δεν μας έχει αρραβωνιαστεί απλώς, αλλά και παντρευτεί. Και αυτό θα αποδειχθεί και στο Παρίσι στην πρώτη γαμήσια συνάντηση.

Κρίσιμες οι μέρες αυτές λόγω του ελέγχου-επιθεώρησης της τρόικας. Πρέπει να γίνει κάτι πολύ δυνατό για αποπροσανατολισμό. Οι δύο περιπτώσεις που παίζουν πιο πολύ είναι:

1.Ή θα ανακαλυφθεί ο Μέγας Αλέξανδρος.

2. Ή θα ανακαλυφθεί ο Χριστόδουλος Ξηρός.

Ποντάρω στην περίπτωση 2 με τα μπούνια, αλλά κινδυνεύω με 10 χρόνια φυλάκιση από τη λογοκρισία, αν η είδηση-εκτίμηση αναρτηθεί στο Διαδίκτυο. Γεωργαλάς.

twitter.com/pamelouketo