Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Τι είναι ο Εργασιακός Μεσαίωνας ( από τη "Λουκετοπαίδεια")



Το χθεσινό υπουργικό συμβούλιο
για τους μισθους
Εργασιακός Μεσαίωνας ονομάζεται η χρονική περίοδος της ανθρώπινης ιστορίας που διαδέχεται την περίοδο της Φαυλότητας Κ.Καραμανλή και τελειώνει με την περίοδο της Χρεωκοπίας του κράτους Γ. Παπανδρέου.  


Ο  Εργασιακός Μεσαίωνας έμεινε γνωστός , ως η περίοδος των Σκοτεινών Αιώνων και των Πολιτικών Απατεώνων. Οι ιστορικοί, κυρίως...
της εποχής του Διαφωτισμού και του Παπανδρεισμού, , χαρακτήρισαν τον Εργασιακό Μεσαίωνα περίοδο πολιτικού φανατισμού , τραμπουκισμού και οπισθοδρόμησης, μη λαμβάνοντας υπ'όψιν ότι η κατάλυση του κράτους από τους Ούνους του ΔΝΤ, επέτρεψε την  εισβολή οικονομικών κατοχικών δυνάμεων με αποτέλεσμα την Γερμανική Αναγέννηση.

Κατά τον Εργασιακό Μεσαίωνα  μεγιστοποιείται η επιρροή  του κράτους και της εξόντωσης των μισθών  στην κοινωνική και προσωπική ζωή των ανθρώπων . Ωστόσο οι πολιτικοί άρχοντες μένουν πάντοτε υποτελείς της κοσμικής εξουσίας των Βρυξελλών.

Ο  Εργασιακός Μεσαίωνας έχει  χαρακτήρα θεοκρατικό και φορομπηχτικό , αλλά ταυτόχρονα παρατηρούνται ζυμώσεις, που οδήγησαν στη δημιουργία των νεότερων εθνικών σχηματισμών και ιδεολογιών, όπως της Χρυσής Αυγής και της Χρυσής Δραχμής.   

( Από τη Λουκετοπαίδεια, την ελεύθερη σατιρική εγκυκλοπαίδεια


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Και ο πρωθυπουργός στη διαδήλωση της 23ης Φεβρουαρίου
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/23_23.html

Έχουμε ή δεν έχουμε Κατοχή;
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_2887.html#more

 Τα 13 κουρέματα των μισθών
http://pamelouketo.blogspot.com/2010/11/13_28.html#more