Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Δύο και μια μείνανε (βδομάδες)

Όχι, δεν ξεχάσαμε τη δουλειά που γίνεται στις πρόβες του «Ελλάς, πάμε λουκέτο » και ασχολιόμαστε με διάφορα θέματα της επικαιρότητας.
Αλλά επιθεώρηση δεν είναι μόνο μία μέρα στην Ελλάδα, αλλά κάθε μέρα. Και δεν μπορείς να  αφήσεις  τα γεγονότα ασχολίαστα.
Ουσιαστικά λοιπόν τρέχουν σε αυτό το blog, δυο επιθεωρήσεις. Μία που θα παρουσιάσουμε στις 10 Σεπτεμβρίου και τα γνωστά πια, είσοδος-δωρεάν κλπ, και μια καθημερινή με τα γεγονότα της επικαιρότητας.
 Αν κρίνουμε από τον εντυπωσιακό τρόπο και αριθμό  που αναδημοσιεύονται από blog σε όλη την Ελλάδα , με χιλιάδες αναγνώστες, και οι… δυο επιθεωρήσεις μας έχουν σπάσει το καθαρά τοπικό επίπεδο και είναι «γεγονός» για όλους… Άλλωστε, παντού υπάρχει ένα λουκέτο…
Πρόβες, λοιπόν και όχι μόνο. Πρόβες για τα σκετς της παράστασης,  τελικές πρόβες για τα χορευτικά από σήμερα  Παρασκευή,  με τα σκηνικά και την σκηνή να προετοιμάζονται και να κατασκευάζονται  και νάρχονται οι τεχνικές πρόβες. Δύο και μία μείνανε ( βδομάδες)
Αυτά , κι εμείς εδώ στο Στείρι Βοιωτίας, συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για την  επιθεώρηση « Ελλάς, πάμε λουκέτο» , στις 10 Σεπτεμβρίου και κλείνουμε όπως κάθε φορά με ένα τραγούδι από την  παράστασή μας.