Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

"Σεξ, 7 ψέματα και βιντεοταινίες".

Τελικά πήδηξαν ή δεν πήδηξαν φέτος στη Θεσαλόνικη; ; Ιδού η απορία.. Ο Δημήτρης Καμπουράκης σε κείμενο του στο protagon.gr είχε πεί ότι "όσοι έχουν σχέση με την εξουσία και τον κρατικό μηχανισμό, ανεβαίνουν στην Εκθεση για να πηδήξουν".

Δεν έχουμε  όμως κανένα απολογισμό για το τι έγινε φέτος στον σεξουαλικό αυτό πεδίο της ΔΕΘ. Σχετική  ερώτηση στις συνεντεύξεις Τύπου, ούτε στον κ. Σαμαρά δεν υποβλήθηκε, ούτε στον κ. Παπανδρέου και μείναμε στο σκοτάδι.
Οταν ο  Σαμαράς έβαλε μπροστά το βίντεο, ελπίζαμε οτι κάτι θα μάθουμε, αλλά το βίντεο ήταν  με τον Παπανδρέου απλώς να  κάνει τα προκαταρκτικά στον ελληνικό λαό στην περσινή του ομιλία. Το βίντεο του αρχηγού της ΝΔ επειδή ξεχάσαμε να αναφέρουμε τον τίτλο λέγονταν "Σεξ, 7 ψέματα και βιντεοταινίες".

Στο ερώτημα της αρχής , κάνουμε έκκληση στον Καμπουράκη, να μας κάνει τον απολογισμό, για τους γαμίκουλες κρατικούς λειτουργούς, που η σαγηνευτική  ομορφιά τους , η ρώμη του κάλλους τους, γνωστή απο τα δελτία ειδήσεων και η βαρβατίλα τους ,  διαχέεται στη νύμφη του Θερμαικού (μπερδεμένο αυτό, αλλά αξίζει). Μιλήστε κύριε Καμπουράκη!