Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Αυτιάς, news


Μετά λέμε ότι δεν έχουμε πάργκινγκ στην Αθήνα! Δώδεκα χιλιόμετρα  (λέμε τώρα, μην το δένετε και κόμπo ) είναι η ουρά στον Κηφισό  αυτή τη στιγμή, από ακινητοποιημένα αυτοκίνητα, λόγω της απεργίας των φορτηγατζήδων. Ποιός ανέλαβε να λύσει το θέμα;
Το θέμα   λοιπόν έχει αναλάβει να εξιχνιάσει ο γνωστός ιδιωτικός και τηλεοπτικός ντετέκτιβ  κ. Τσουκάλης,με την ιδιότητα, οτι ο πατέρας του είχε φορτηγό.  Μόλις βγεί ο Ψωμιάδης και το τοποθετηθεί  επι του θέματος, θα επανέλθουμε και ας τον ρωτήσει επιτέλους ο κ. Αυτιάς, για το θέμα της προηγούμενης ανάρτησης...
Αυτή τη στιγμή βλέπουμε  το θέμα  ότι είμαστε 5η χώρα στους πορτοφολάδες!. Η έκπληξη προέρχεται απο το ότι υπάρχουν ακόμα πορτοφόλια.

Αμέσως  μετά έγινε σύνδεση με το Σύνταγμα, όπου μίλησαν  συνταξιούχοι, για το πως πήρε η τρόικα τα πορτοφόλια τους, όπως κατήγγειλε ο κ. Αυτιάς, συνδυάζοντας περίφημα τα δύο θέματα.Αναμένεται η σύλληψη των μελών της τρόικας του ΔΝΤ και τρόικας χιλιανών πορτοφολάδων.
Τα γεγονότα όμως τρέχουν. Νέα σύνδεση με Θεσσαλονίκη, όπου νεαρή ρεπόρερ είναι ξυπόλητη πάνω σε μια ζυγαριά και μετράει την ... πατούσα της, για την καλή στάση του σώματος. Περιμένουμε το επόμενο αποκλειστικό.