Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Το «καλωσόρισμα από τον Μητσοτάκη». Δείτε τα βίντεο του «Ελλάς, πάμε λουκέτο».

Συνεχίζουμε την  την  ανάρτηση των βίντεο, από την παράσταση « Ελλάς, πάμε λουκέτο», που δόθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου  στο Στείρι Βοιωτίας. Όπως είπαμε κάθε μέρα θα έχουμε ένα- δυο  βίντεο και σύντομα θα το έχουμε ολοκληρωμένο σε dvd  ( δείτε το βίντεο παρακάτω)

 Επειδή μας ρωτάτε ποια είναι η σειρά των σκετς που σας δείχνουμε η σειρά είναι «ό,τι κάτσει» και όποιο είναι έτοιμο στην επεξεργασία. Υπάρχουν δυο βίντεο γυρισμένα από τον Σπύρο Γερόπουλο και τον Ανδρέα Λουκά, τους οποίους ευχαριστούμε. Υπάρχουν και μερικά τεχνικά προβλήματα, που προσπαθούμε να λυθούν στην επεξεργασία. Σε άλλα σημεία ακούγεται πολύ καλά ο ήχος και δεν είναι τόσο καλή η εικόνα, και σε άλλα σημεία είναι πολύ καλή η εικόνα, αλλά δεν ακούγεται ο φυσικός ήχος και οι αντιδράσεις των θεατών.

Δικαιολογημένα πάθαμε βέβαια αυτό,  γιατί είχαμε την έμπνευση να προλογίσει την παράσταση ο.. Μητσοτάκης!   ( δείτε το βίντεο)

Δείτε αυτό το σκετς, με το οποίο άνοιγε η παράσταση. Τη φωνή Μητσοτάκη, κάνει ο Γιώργος Γαλίτης και στο ρόλο της γυναίκας, που κάνει την επίδειξη διάσωσης του ΔΝΤιτανικού η Σούλα Βλάχου.
Αργότερα , μέσα στην ημέρα ,  μόλις είναι έτοιμο, θα ανεβάσουμε και ένα ακόμα σκετς από την παράσταση.
Καλή σας διασκέδαση!