Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Γιούχα και επίθεση στον Σημίτη! Τον πέρασαν για τον Πάγκαλο;

Σημίτης : Είναι θαρσύδειλοι και ντορπή τους!

Μα θα μας κάνετε έξαλλους! Με το Σημίτη τα βάλατε τώρα;  Θα το επαναλαμβάνουμε μονότονα. Μην γιουχάρετε και  και πιο πολύ βέβαια, μην επιτίθεστε σε πολιτικά πρόσωπα. Απλά χειροκροτήστε τα. Τους κάνετε έξαλλους έτσι!

Τι κάνατε στον πρώην πρωθυπουργό μας; Έφευγε από το πολιτικό του γραφείο στην Ακαδημίας ( τι το χρειάζεται τώρα;)  και πήγαινε εκεί  κοντά στο σπίτι του στην Αναγνωστοπούλου ( εκεί που δεν μπορείς να παρκάρεις). Περίπου πενήντα νεαροί ημεδαποί πήγαιναν...
 στους αλλοδαπούς στη Νομική , για συμπαράσταση και να φοιτήσουν κιόλας. Τώρα τους έπιασε η όρεξη. Τέλος πάντων,  αναγνώρισαν, διαβάσαμε τον Σημίτη. Γιατί, τους έμοιαζε να είναι ο ... Πάγκαλος;

Εν πάση περιπτώσει οι 43 νεαροί (  βγάζουμε  εδώ το μέσο όρο από 50 μπλογκ και σάιτ που διαβάσαμε ) .άρχισαν να βρίζουν τον κ. Σημίτη με ακατανόμαστες φράσεις, που είναι πάγια αρχή μας να μη δημοσιεύουμε, γιατί ντρεπόμαστε γι αυτές τις λέξεις.

Μετά όμως πήγαν να του επιτεθούν, και οι σωματοφύλακες , έβαλαν τον πρώην πρωθυπουργό μας σε μια πολυκατοικία μέσα και ο κ. Σημίτης προστατεύθηκε, ενώ πλήρωσε και τα κοινόχρηστα για τις υπηρεσίες που του παρασχέθηκαν.
 Αφού απομακρύνθηκαν οι νεαροί και πήγαν στους μετανάστες να πουν τα νέα, φυγαδεύτηκε και ο κ. Σημίτης, αλλά με αυτοκίνητο αυτή τη φορά , γιατί τον βλέπουμε να μην ξανακάνει τέτοιο δρομολόγιο με τα πόδια.

Το Πάμε Λουκέτο επικοινώνησε με τον κ. Σημίτη, που μας δήλωσε ( αποκλειστικά βέβαια) :

"Είναι απαρδάδεκτο αυτό που συνέμβη. Είναι θαρσύδειλοι και ντορπή τους! Τίπτα άλλο!".