Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Έλληνες … ντύθηκαν ξένοι τουρίστες!

Τουρίστες διαφημίζουν την Ελλάδα… δωρεάν. Ο ΕΟΤ χρησιμοποίησε πραγματικούς τουρίστες για τη νέα καμπάνια του, χωρίς να πληρώσει ευρώ. Το κάθε σποτ έχει σλόγκαν το «Real people οn real time» δηλαδή «Αληθινοί άνθρωποι σε αληθινό χρόνο». Το κάθε σποτ έχει σχέση με το κεντρικό σύνθημα του ΕΟΤ που είναι «Υou in Greece» και θα προβάλλεται με διάφορες παραλλαγές. Αυτά διαβάσαμε σήμερα στο ΒΗΜΑ 
(http://www.tovima.gr/)  

Είναι συνολικά, 13 σποτάκια. Ένα από αυτά, με τον τίτλο «Υou and your family in Greece» («Εσείς και η οικογένειά σας στην Ελλάδα») και δείχνει έναν βρετανό οικογενειάρχη έξω από το Μουσείο της Βεργίνας να λέει: «Έζησα μοναδικές στιγμές με την οικογένειά μου στην Ελλάδα».

Αυτόν μπορεί να τον πιστέψουμε.. Έναν άλλο όμως με τίποτα. Το σποτ...

 έχει τίτλο «Culture in Greece» με γερμανούς τουρίστες στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης ( δεν είναι συγγενείς της Μέρκελ) που λένε για την Ελλάδα: «Είναι το κέντρο της δημοκρατίας και του πολιτισμού» και «Θα ξανάρθουμε σίγουρα».

Σίγουρα θα ξανάρθουν σύντομα. Για να ανέβουν στην Ακρόπολη, γιατί ήταν κλειστή από τις απεργίες, είναι η συνέχεια του σποτ, που κόπηκε.Αποκαλύπτουμε ότι ....
...όλοι αυτοί που πρωταγωνιστούν στα σποτ δεν είναι ξένοι τουρίστες, αλλά Έλληνες , που ντύθηκαν τουρίστες για τις ανάγκες των σποτ.

Πολλοί από αυτούς είναι δημόσιοι υπάλληλοι χωρίς αντικείμενο που τους αγγάρεψε ο Γερουλάνος για το γύρισμα και υποδύθηκαν τους Γερμανούς, Αμερικάνους, Ιάπωνες κλπ .Μάλιστα και ο κ. Γερουλάνος έχει ντυθεί Ρωσίδα τουρίστρια για τις ανάγκες του γυρίσματος. Γιατί διαφορετικά Γερμανούς, Αμερικάνους, Ιάπωνες δεν βλέπουμε νάχουν πει αυτά τα λόγια. Εκτός αν χρυσοπληρώθηκαν. Είναι ένα ακόμη σκάνδαλο που θα αποκαλύψει η ΝΔ, όταν έρθει στην εξουσία( αυτό θα το καταγγείλει το βράδυ ο Πάνος Παναγιωτόπουλος)