Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

" Διπλή" αρχηγία θέλει ο Μητσοτάκης, Ντόρα στο ΠΑΣΟΚ, Κυριάκος στη ΝΔ!


Ξεκόλλησε το πληκτρολόγιο από τις συνεχείς αναφορές στον Μητσοτάκη, αλλά δεν είναι εκπληκτική η ικανότητά του επίτιμου; ;Διακαναλική του Γ. Παπανδρέου, αλλά όλοι ασχολούνται με τον Μητσοτάκη και τη δήλωσή του ότι στηρίζει τον Γιώργο και το ΠΑΣΟΚ. Είναι η δήλωση όλων των εποχών γι αυτό το σημερινό αφιέρωμά μας στον επίτιμο.

Το σχέδιο «Μητσό» με τον κωδικό «Διπλή αρχηγία» είναι ...
απλούστατο. Ο Μητσοτάκης πριν φύγει από τον μάταιο τούτο κόσμο, θέλει ... να αποκαταστήσει τα παιδιά του.

Γι αυτό, με ένα εκπληκτικό σχέδιο, προωθεί την «διπλή αρχηγία» . Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ η Ντόρα, με το πρώτο βήμα να γίνεται χθες με τη δήλωση υπέρ του Γιώργου για να τον γκαντεμιάσει . Και δεύτερον, αρχηγός της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στόχος που βλέπουμε να έχει αρχίσει να προωθείται διακριτικά από τα ΜΜΕ!

Απίστευτο; Όχι. Αν σας λέγαμε, ότι υπάρχει και το σχέδιο «τριπλή αρχηγία» τι θα λέγατε; Τι είναι τώρα «τριπλή αρχηγία» . Είναι…


Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ η Ντόρα, αρχηγός της ΝΔ ο Κυριάκος και πρόεδρος της Δημοκρατίας o Μητσοτάκης , αλλά είναι νωρίς γι αυτή την επιδίωξη. Άλλωστε μέχρι τα 120, έχουμε καιρό. Δεν τόχουμε πει; Ο Μητσοτάκης θα ζει και θα βασιλεύει μέχρι τα 120 και θα κάνει γενέθλια μαζί με τα 120 Εργοστάσια!

Το σχέδιο της διπλής αρχηγίας, προωθείται σύντομα, γι αυτό έκανε άλλωστε και η Αλεξία δίδυμα, για να είναι κάποτε διάδοχοι Ντόρας και Κυριάκου, στα δύο μεγάλα κόμματα.