Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Δεν πειράζει ΑΟ Στειρίου, ομαδάρα!

Δεν κλαίει μόνο ο Καπουτζίδης για την ήττα του Πανσερραϊκού. Κλαίμε κι εμείς εδώ στο pamelouketo για την ήττα του θρυλικού ΑΟ Στειρίου, που έχασε 2-0 στο τοπικό ντέρμπι της Β Κατηγορίας, από τον Αμβρυσσέα Διστόμου, όπως πληροφορούμαστε από το σάιτ του δραστηριότατου Εκπολιτιστικού Συλλόγου Στειρίου  (http://stirion1982.blogspot.com/)

Δεν πειράζει όμως ομαδάρα! Πάμε καλά φέτος και ...
του χρόνου θα δείτε τι έχει να γίνει.

Γηπεδούχος δεν ξέρω ποιος ήταν στον αγώνα , αλλά σίγουρα το ματς έγινε στο Δίστομο, που είναι κοινή έδρα, αφού το Στείρι φυσικά, δεν έχει γήπεδο με χόρτο, όπως απαιτείται πλέον για να παίζει στην έδρα του.

Το Δίστομο και σωστά βοηθήθηκε για να γίνει αυτό τοωραιότατο γήπεδο. Το Στείρι, όμως τι γίνεται; Αυτά δεν τα συζητάνε στις δημοτικές; Ούτε ένα ευρώ; Και αδυνατούμε  να πιστέψουμε  ότι ο Μυτιληναίος με το εργοστάσιο του Αλουμινίου στην πλαγιά από πίσω στο χωριό μας, έσκασε πολλά λεφτά στο Δίστομο για το γήπεδο ( καλώς είπαμε, αν είναι έτσι), αλλά στο Στείρι τίποτα κύριε Μυτιληναίε μας;

Τέλος πάντων , η ομαδάρα μας δεν πτοείται, ανασυγκροτήθηκε πέρσι και φέτος και από το pamelouketo τις επόμενες αγωνιστικές θα έχετε πλήρη και αναλυτική ενημέρωση για τον ΑΟ Στειρίου

Στενοχωρημένοι όμως από την ήττα στο Δίστομο, αναστέλλουμε τις αναρτήσεις μας για δυο τρεις ώρες και πάμε στο γήπεδο να δούμε το ντέρμπι ΑΕΚ- Παναθηναϊκού . Καλούμε δε τον πρόεδρο και παίκτη του ΑΟ Στειρίου τον Δημήτρη Ματθαίου να τσακιστεί να επικοινωνήσει με το pamelouketo.

Η συλλεκτική ασπρόμαυρη φωτογραφία είναι από το σάιτ  http://stirigr.blogspot.com/ του κορυφαίου «χάκερ» της Βοιωτίας Sogal. Είναι από τον αγώνα ΑΟ Στειρίου- Πελοπίδα , το 1973!