Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ψυχάρης, ΒΗΜΑ, restart


Κυκλοφόρησε το διαδικτυακό ΒΗΜΑ στη νέα μορφή του. Το Πάμε Λουκέτο έχει το άρθρο κάτω δεξιά του Στ. Ψυχάρη, όπως στην έντυπη έκδοση, αλλά με νέο ιντερνετικό λόγο:Το διαβάζουμε:

" Restart, login .  Κάναμε  restart . Το πολυσυζητημένο Ιnternet έχει ήδη σκοτώσει τον Γουτεμβέργιο HTTP . Η ημερήσια έκδοση είναι πια upload στην ηλεκτρονική εφημερίδα ΤΟ VIMA.gr. Μπαίνουμε από σήμερα στην εποχή ZIP. Το γεγονός αυτό μας φέρνει στη γλώσσα HTML Ηyper-Text Markup Language και δεν είναι αποτέλεσμα Hypermedia μόνον της οικονομικής κρίσεως στον κόσμο download , αλλά και στην Ευρώπη ειδικότερα και στην Ελλάδα copy paste.

Η διακοπή εκδόσεως του καθημερινού φύλλου του «Βήματος» caps lock ήτο ...
αναπόφευκτη συνέπεια της τεχνολογικής εξελίξεως modem , αλλά και της επιθυμίας των πολιτών και πελατών να έχουν όλο και περισσότερη, ταχύτερη και ευρύτερη ενημέρωση page up, pause, tab, blogger, hits, shift :-o


WWW (World Wide Web), o άνθρωπος του 21ου αιώνα ενημερώνεται διαρκώς newsit.gr facebook, fimotro, newsite.gr, evagelatos.gr, ,  tlife.gr, nonews-news, f;imotrogr, makis.gr, kourdistoportokali,zappiτ.gr. taxaliamas,egllimatikotita tromaktiko, press.gr. iteanet. sandentrepeste, , realgr, zoomyk., Hardavelas.gr . protagongr, newsbeast, tvx,sivylla, madatagr. kwlogria, 10lexeis, psilikatzou, sogal.blogspot,steirigr, , anergoidimosiografoivimatos, saronikos.pamelouketo,  cyberspace, cybresex, you porn,  klp, που δεν μας επιτρέπει ο χώρος να παραθέσουμε.Tespa.

Θα κάνουμε chat  πλέον στο tovima.gr και θα με αναγνωρίσετε από το ψευδωνύμιον Stayros70 "

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Κυκλοφόρησε πάλι το ΒΗΜΑ !
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post.html