Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Eξώδικο σε... Λαζόπουλο - Παπανδρέου για τις 159 κάρτες και τα χρέη!

Έστειλε εξώδικο  στο Λαζόπουλο, ο κύριος με τις 159 κάρτες , γιατί στο τρέιλερ της αποψινής εκπομπής , τον  δείχνει σαν ... Γ. Παπανδρέου, με  159 κάρτες και τεράστια χρέη!

Χαμός με το τρέιλερ του  ' Τσαντιριού' που δείχνει την... οικογένεια Γ. Παπανδρέου, στην εκπομπή "Για λογιαριασμό σας" του Σαμοίλη. 

Χαμός γιατί έχουν αντικατασταθεί τα κεφάλια της...  θρυλικής εκπομπής με τον κύριο που είχε 159 κάρτες και την οικογένειά του , με τα κεφαλάκια Παπανδρέου, Πάγκαλου ( σαν τη  μητέρα του! ) Παπακωνσταντίνου  , Πεταλωτή και τον Στρος Καν σε ρόλο ... Σαμοίλη στον πίνακα με τα χρέη να λέει στον Παπανδρέου:  
Τι νομίζεις ότι φταίει που έφτασες μέχρι εδώ;  Το μυαλό!
Αυτό είναι τρέιλερ, αλλά...


 τα νεότερα το διαβάζουμε στην τηλεοπτική  στήλη  ΖΑΠ ΖΑΠ της  ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΟΤΥΠΙΑΣ:  ότι δηλαδή ο πραγματικός πρωταγωνιστής με τις 159 κάρτες έστειλε  εξώδικο στον ALPHA  για να διακοπεί η προβολή του τρέιλερ!

"ΖΑΠ Μεταξύ μας, κι εγώ στη θέση του αν χρησιμοποιούσαν τη φωνή και το σώμα μου για να βάλουν το κεφάλι του GAP θα γινόμουν Λίβυος διαδηλωτής, θα το θεωρούσα αν μη τι άλλο προσβλητικό. ΖΑΠ Πόσο μάλλον αν χρησιμοποιούσαν και τη μητέρα μου για να της βάλουν τη μουράκλα τού μαζί τα φάγαμε αντιπροέδρου της κυβέρνησης. Αυτό κι αν είναι casus belli..." σχολιάζει  με το δικό της  τρόπο η Μαρίνα Πετρούτσου.

Το τρέιλερ βέβαια υπάρχει στο σάιτ του ΑLPHA, αλλά δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να πάει ο Σαμοίλης  στο Μαξίμου, μπας και σωθεί ο πρωθυπουργός και η χώρα , γιατί όλες οι άλλες λύσεις μας πάνε ντουγρού στη χρεωκοπία!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Γιουροβίζιον με καλάσνικοφ

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_02.html#more

Η Ορχήστρα των Χρημάτων και ο μαέστρος Γ. Παπακωνσταντίνου
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_4814.html