Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Γιουροβίζιον με καλάσνικοφ

Μοιάζει εντελώς εκτός κλίματος , μέσα στο κλίμα που επικρατεί γενικότερα και ειδικότερα σήμερα , η ΕΡΤ να μεταδίδει τον ελληνικό τελικό της Γιουροβίζιον και να μας καλεί να διασκεδάσουμε και να... ψηφίσουμε το καλύτερο τραγούδι.

Απόψε στις 9 φανταζόμαστε ότι το δελτίο της ΕΡΤ θα αφιερωθεί στα γεγονότα του Ρέντη και τη δολοφονία των δύο αστυνομικών.  Φανταζόμαστε  επίσης ότι το πιο δύσκολο απόψε για την Στάη είναι να κάνει την πάσα στο τέλος , για τη ζωντανή μετάδοση του ελληνικού τελικού της Γιουροβίζιον.

 Εκτός αν μέσα στο δελτίο, σπάζοντας τη μονοτονία των καλάσνικοφ και των δύο νεκρών, γίνει ζωντανή σύνδεση με το στούντιο όπου θα γίνει ο μεγάλος και φοβερός τελικός, για να γίνει  έτσι και...
 η σχετική διαφήμιση .

Δεν είμαστε της άποψης, ότι πρέπει να σταματάνε γενικώς όλες οι εκδηλώσεις, διοργανώσεις κλπ.Αλλά τουλάχιστον για φέτος , μέσα στον κακό χαμό της κρίσης,  δεν έπρεπε να δηλωθεί η συμμετοχή  της ΕΡΤ στη Γιουροβίζιον.Δεν θα παθαίναμε τίποτα.

Άλλωστε η διοργάνωση αυτή είναι μνημείο κατασπατάλησης χρημάτων . Υπάρχει η δικαιολογία των εσόδων, αλλά δεν μπήκαν σε κανένα ταμείο. Ξοδεύτηκαν , ο θεός ξέρει που. Η Γιουροβίζιον είναι το εμβληματικό σημείο της αποχαύνωσής μας  και τα 90άρια στις μετρήσεις τηλεθέασης , είναι το σημείο που ήθελαν να μας οδηγήσουν κάποιοι.

Τελικά πάντα αλεξίσφαιρη η ΕΡΤ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:
 ΓΙΟΥΡΟΒΡΙΖΙΟΝ
 

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_03.html