Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Έσκισε το Χ – factor!

Εντυπωσιακή πρεμιέρα είχε το λάιβ του Χ – factor.

(Είναι τόσο χαμηλό το επίπεδο φέτος στις αντίστοιχες εκπομπές, που κελαηδήσαμε κι εμείς, και λέμε ό, τι θέλουμε.)

Η εκπομπή έμοιαζε εντυπωσιακά με την περσινή, με τη μόνη διαφορά ότι οι διαγωνιζόμενοι είπαν από ένα τραγούδι του Ρουβά, για να φανεί μάλλον ότι ο Σάκης καλύτερος από αυτούς.

Πολλλοί από τους παίκτες ειναι ανήλικοι, γι αυτό να επέμβει το ΕΣΡ και η υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Αρχικά βγήκε μια πολύ ωραία , εντυπωσιακή κοπελιά από το Τορόντο του Καναδά, η Νίκη, που ήταν όμως μίμος της Καλομοίρας, γι αυτό...
 δεν έχει καμιά πιθανότητα να βγει ή θα βγει με τα μπούνια.

Ο μόνος που μπορούσε να συνεννοηθεί μαζί της ήταν ο κ. Λεβέντης, που είναι ο μοναδικός στη χώρα μας τόσα χρόνια με τον Γκμοχ , που δεν έχει μάθει ελληνικά.

Η κ. Γκαγκάκη την αποκάλεσε μικρό ποντικάκι , άγνωστο γιατί, αλλά ο κ. Θεοφάνους γάτα πραγματική τόνισε ότι η Νίκη από το Τορόντο, είναι το όνειρο κάθε εφήβου μέσα στο στούντιο. Αλλά και όλων των ηλικιών αν έλεγε , δεν θα έπεφτε έξω, γιατί για τη Νίκη θα σφαχτούν φέτος το ΟΚ και το ΗELLO.

Εντυπωσιακές ήταν η Τικ και η Τοκ, δύο επίσης πολύ ωραία κορίτσια, η Μαρία και η Ελένη. Ο Ρουβάς που είχε φόρμα σήμερα, τις ρώτησε ποια είναι η Τικ και ποια η Τακ. Αμέσως διαμαρτυρήθηκε ο κ. Μουρατίδης, γιατί του έκλεψε την ατάκα της χρονιάς από το στόμα του.

Ο κ. Μουρατίδης ήταν πρωταγωνιστής σε ένα ακόμα επεισόδιο, όταν απευθύνθηκε σε ένα παίκτη από την Γαλλία, τον Πατρίκ και του είπε "θέλω να σε πάρω"  αλλά συμπλήρωσε «στην τετράδα της ομάδας μου» και γλιτώσαμε το διπλωματικό επεισόδιο.

Στον Πατρίκ απευθύνθηκε και η κ. Γκαγκάκη, που ήταν λυσσασμένη απόψε αφού ομολόγησε ότι αν δεν την έβλεπαν από το σπίτι, δεν ξέρει τι θάκανε, κι έτσι δεν το είδαμε. Ο κ. Θεοφάνους όμως αμέσως μετά την έκανε μία από χόρτα,  όπως και τον Μουρατίδη, αφού είπε ότι δεν του άρεσε καθόλου ο Πατρίκ στο τραγούδι και ότι «αυτός ακούει και δεν βλέπει».Μεγάλη πρόκα, ε;

Η κ. Γκαγκάκη, πήρε ρεβάνς λίγο αργότερα όταν είπε στην παίκτρια  Έλενα "με είχες από το πρώτο λεπτό", που είπε λίγο αργότερα στον  κ. Ρουβά, " ανοίγεται κάτι μπροστά μας και θα πάρουμε την ευκαιρία". H κυρία Γκαγκάκη αποκάλυψε μετά ότι ο κ. Ρουβάς, συναντήθηκε με τα παιδιά και τους έδωσε το "πρώτο σπρώξιμο" στην καριέρα τους.

Τελικά το ξανασκέπτομαι, με αυτή την βροχή από ατάκες.Είχα δίκιο στον πρόλογο. Από αυτά που βλέπουμε φέτος, 999 φορές προτιμότερο  το X- factor.