Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Καλύτερος ο Μένιος , στον αγώνα Ρούμπιν Καζάν - Παναθηναικός 0-0

O Μένιος μόνο άξιζε στο 0-0 του Παναθηναϊκού με τη Ρούμπιν Καζάν. Μας έλεγε τον καιρό στη ρωσική πόλη, μας έλεγε για τον Βόλγα ποταμό, όλη την ιστορία της ρωσικής αυτοκρατορίας  και αρνιόταν να πει και δικαιολογημένα τι γινόταν στον αγωνιστικό χώρο, αφού δεν γινόταν  τίποτα. Όταν δε τον είδαμε και κοντινό πλάνο, τον ψηφίσαμε και σαν ΜVP του αγώνα.

Γενικά ήταν ένα περίεργο ματς. Και άμα γίνεται και 7.30 ή ώρα αγώνας του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ξενέρωμα. Ήταν τόσο παράξενος ο αγώνας που καλύτερος ήταν ο Μπουμσόνγκ, που...
 όταν τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε ,  ανησυχήσαμε κιόλας. Ο Χριστοδουλόπουλος κάθισε στον πάγκα μέχρι το 80 , γιατί ο Νιόπλιας τον κράτησε να τον ξεκουράσει για τον αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής.

Ο Καραγκούνης διακρίθηκε για τις διαμαρτυρίες του όταν πήρε κίτρινη κάρτα, γιατί δεν παίζει με την Μπαρτσελόνα. Τώρα βάλαμε επόμενο στόχο, τρίτη θέση και ΟΥΕΦΑ,  αν και κάποιοι μιλάγανε ακόμα και για πρόκριση στους 16! Λίγο αργότερα η Κοπεγχάγη τσίμπησε βαθμό απο την Μπαρτσελόνα..

Φουλ άμυνα  με 3 σέντερ μπακ ο Νιόπλιας , που διεκδικούσε, λέει τη νίκη.Tρομερός  ήταν στις δηλώσεις του, όπου έκανε τη δική του βαθμολογία: "Καλό θα ήταν να είχαμε ένα βαθμό με την Κοπεγχάγη. Τότε θα είχαμε 3 εμείς, 3 η Ρούμπιν και 4 η Κοπεγχάγη" . Κι αν είχαμε νικήσει και την Μπαρτσελόνα, θα είμασταν πρώτοι.
Τώρα το παραμύθι που μας πουλάνε και μπήκε σε εφαρομογή κιόλας,  είναι ....
νίκη με Κοπεγχάγη εκτός και Μπαρτσελόνα. Μόνο; Αυτές τις έχουμε του χεριού μας!