Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

" Αν ο Τσίπρας ή ο Σαμαράς φορούσαν κολάν, σαν τον Παπανδρέου... " και άλλες 10 ατάκες του Χ. Κλυνν

Ο Χάρρυ Κλυνν είναι υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς. Αυτό δεν το λέμε γιατί χρειάζεται διαφήμιση, που δεν τη χρειάζεται. Το λέμε γιατί κι αυτός έχει προεκλογική εκστρατεία κλπ κλπ. Δεν ξεχνά όμως την δουλειά του, που είναι βέβαια η σατιρική τέχνη.

Μέσα λοιπόν από το twitter μας βομβαρδίζει κάθε μέρα με ατάκες .Η τελευταία που είδαμε , εδώ στο pamelouketo  μας άρεσε πολύ, και την έχει εμπνευστεί από τον ... μαραθωνοδρόμο Γιώργο.

« Φαντάζεστε να εμφανιζότανε σε στάση διάτασης ο Τσίπρας ή ο Σαμαράς , με κολάν και πορτοκαλί σνίκερς, τι θα γράφανε την άλλη μέρα οι εφημερίδες;»

Και άλλες 10 ατάκες του Χάρρυ: Για διαβάστε παρακάτω: Έχει πανηγύρι!

1. Ζητάει ψήφο «αυξημένης ευθύνης» άνθρωπος μειωμένης πολιτικής διανοητικότητας

2. Εδώ που τα λέμε έκανε κι ένα καλό το Νομισματικό Ταμείο.Μάθαμε ποιοι είναι οι σύγχρονοι δοσίλογοι στην Ελλάδα.

3. Σας ευχαριστώ κύριε Παπανδρέου, που μειώσατε τη σύνταξή μου.Μένω υπόχρεος,. Θα σας ξεπληρώσω την Κυριακή 7 Νοεμβρίου

4. Αν εξαιρέσεις τους φόνους, τις ληστείες, τις κλοπές, τους τσαντάκηδες κλπ. η Ελλάδα έχει το χαμηλότερο δείκτη εγκληματικότητας στην Ελλάδα.

5. Κάποτε έμπαινε ο συνταξιούχος στο χασάπη και του έλεγε, κόψε μου μισό κιλό κιμά. Τώρα του λέει, κόψε μου μια σύνταξη!

6. Πάγκαλος, μιλάμε για τον εγκέφαλο! Έτσι και του ανοίξεις το κεφάλι αντί για μυαλό θα βρεις μια ταμπέλα που γράφει «Δεχόμεθα μπάζα». Η χαρά της Βέφας Αλεξιάδου και της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου. Περνάει δίπλα από την ηλεκτρική κουζίνα και το μάτι ανάβει μόνο του! Γι αυτόν η πολιτική είναι μάλλον διάλειμμα μεταξύ γευμάτων..Έτσι και του βάλεις ένα μήλο στο στόμα είναι έτοιμος για σερβίρισμα!

7. Παπακωνσταντίνου: Παρακαλώ παρατηρείστε προσεκτικά τον υπουργό Οικονομικών στην τηλεόραση. Δε μοιάζει σα δυστύχημα που πρόκειται να συμβεί; Δεν πρέπει να έχει μέσα του αίμα ο Παπακωνσταντίνου, τα κουνούπια στην περιοχή του έχουν πεθάνει της πείνας!

8. Πεταλωτής: Μιλάμε, το άκρον άωτον του κυβερνητικού εκπροσώπου! Ιδανικός εκφραστής της αλήθειας «Για να μπεις στη Bουλή πρέπει να δείχνεις ηλίθιος. Kαι για να πετύχεις πρέπει να είσαι...». Πάσχει από διάρροια λέξεων και δυσκοιλιότητα ιδεών. Έτσι και του ρίξεις κλωτσιά στο κεφάλι, πάει... το 'σπασες το πόδι σου!

9. Ελληνικά νοσοκομεία... Ταινία θρίλερ! Γι’ αυτό οι γιατροί φοράνε μάσκες και γάντια. Για να μην αφήνουν αποτυπώματα πάνω στον μακαρίτη. Η κατάσταση στα νοσοκομεία πραγματικά έχει φτάσει στο απροχώρητο , δεν υπάρχει ούτε γάζα και η κατάσταση είναι εκρηκτική και η περιοχή γύρω από τον Ευαγγελισμό, έχει μετονομαστεί σε «Λωρίδα της γάζας»

10. «ΠΑΣΟΚ η Χρεωκοπία», με ρώτησε ο Γιώργος από την τηλεόραση.  "Χρεωκοπία, χρεωκοπία!», φώναξα με τρόμο!

Αυτές ήταν . Μην στενοχωριέστε. Έχει και άλλες … 123.768 ατάκες στο περίφημο «Ατακαδόριο» που διατηρεί!