Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Είδαμε τα δελτία MEGA, ANT1, ALTER, ΣΚΑΙ

Ο ταχυδρόμος  χτυπάει δυο φορές, αλλά και τα κούριερ χτυπάνε δυο φορές. Νόημα δεν βγάλατε, αλλά και εμείς εδώ στο pamelouketo, 42 άτομα περίπου, δεν καταλάβαμε τίποτα από τα δελτία ειδήσεων, στα οποία προσφύγαμε για να μάθουμε την αλήθεια για τα πακέτα- βόμβες, αφού τα ξένα ΜΜΕ είναι τρομολαγνικά και πάνε να μας καταστρέψουν ως  χώρα και ως Ελλάδα.

Στο MEGA βγήκε ο Πάνος Σόμπολος , από το δρόμο βέβαια, αφού εκεί γίνεται ωραίο ρεπορτάζ και έχει καλύτερο φόντο και γράφει η εικόνα. Η αγαπητή μας κ. Τρέμη, ρώτησε τον πρόεδρό μας, αν ....
οι τρομοκράτες θα ξαναχτυπήσουν με τον ίδιο τρόπο. Ο κ. Σόμπολος ορθώς δεν απάντησε σαφώς , αφού αν απαντούσε, θα έπρεπε να πάει αμέσως η αντιτρομοκρατική να τον συλλάβει ,  που ήξερε αυτές τις λεπτομέρειες.

Ο  συνβάζελος κ. Πρετεντέρης, αν και είχε στο μυαλό του, τα σενάρια πρόκρισης του Παναθηναικού,  στη συνέχεια,  διεμήνυσε,  ότι αυτοί που βάζουν μπαρούτι στους φακέλους, δεν είναι Ντεσπεράντος και φαινόταν ανόρεχτος, γιατί περίμενε να κάνει σοβαρότερες τοποθετήσεις αργότερα στο ντιμπέιτ Ψωμιάδη  -Μπόλαρη και μερικών ακόμα , που ήταν δραματικό και γεμάτο μπιπ απο τον κ. Ψωμιάδη. Ο  αντίπαλός του κ. Μπόλαρης, του είπε ευγενικά  ,  "εδώ δεν ειναι μεσημεριανάδικο", αλλά βραδινάδικο και να σκάσει. Με αποτέλεσμα να βγει απο τα ρούχα της η κ. Τρέμη και να φωνάξει "μιλάτε επίτηδες πάνω μου" και έτσι το βούλωσαν όλοι.

Το θέμα μας όμως είναι τα πακέτα - βόμβες. Ο παλιόφιλος  κ. Λιαρέλης στον ΑΝΤ1 εξομολογήθηκε στην πάντα έξοχη  Μαρία Χούκλη, ότι η ζημιά στη χώρα μας έγινε. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί η Ελλάδα έχει πολύ καλό προφίλ στο εξωτερικό, και προσοχή δεν πρέπει να το χαλάσουμε.

 Φουλ στον αγαπημένο μας Άλτερ, όπου...
 ο κ. Χατζηνικολάου  ( O αγαπημένος μας στο pamelouketo) έλεγε μόνο τα ονόματα των σχολιαστών και τους άφησε να λένε ό, τι θέλουν, αφού αυτός έκανε οικονομία δυνάμεων για το ντέρμπι Κακαλαμάνη - Καμίνη, που είχε ύστερα.

Ο  πιο αγαπητός φίλος μας  , o Άκης Παυλόπουλος, αποκάλυψε  ότι είναι γελοιότητες, πως τους φακέλους  τους στέλνει η Αλ Κάιντα, ενώ  η κ. Μακρή, που δεν έχουμε πει ούτε καλημέρα στη ζωή μας, γατί δεν έτυχε,  είχε μια άλλη είδηση, ότι το μπρίφινγκ του Πεταλωτή  μεταφράστηκε και στάλθηκε στο CNN. Τόσο υποτελείς είμαστε!

Ο κ. Τράγκας , με τον οποίο έχουμε φάει ψωμί, αλάτι και σούσι μαζί, ήταν στα κάτω του, αφού τα διεθνή θέματα, όπως εξελίσσονταν η συζήτηση, δεν είναι το φόρτε του. Εξομολογήθηκε απλώς ότι ...
   " είμαστε πειραματόζωα της διεθνούς τρομοκρατίας" για να περάσει η ώρα και να συζητήσει ο κ. Χατζηνικολάου με τους υποψηφίους.
Περιμέναμε να μάθουμε κάτι, από το επίσης αγαπημένο μας ΣΚΑΙ, αλλά παραλίγο να νομίσουμε  στις ειδήσεις  ότι βλέπαμε τους τίτλους της "Ελληνοφρένειας".

Πρώτο θέμα ένα άσχετο οικονομικό, δεύτερο  ένα θέμα με το κόντρα πλακέ τσάνελ και τελευταία είδηση για τις επιθέσεις που έχουν πανικοβάλει την υφήλιο.

 Απορήσαμε όλοι εδώ στο pamelouketo   και πιο πολύ απoρήσαμε γιατί το κόντρα θέμα, ήταν δεύτερη και όχι πρώτη είδηση. Από περιέργεια καθίσαμε να δούμε την οικονομική είδηση και ευτυχώς που καθίσαμε, γιατί βγήκε ο Μπάμπης, και μας μάλωσε ότι παίρνουμε πολλές άδειες , δεν κατάλαβα οικοδομών ή θερινές άδειες, γι αυτό πάμε κατά διαόλου  για την ανταγωνιστικότητα.

Τελικά 4 κανάλια παρακολουθήσαμε, δεν καταλάβαμε τίποτα για τα δέματα. Πάμε ΕΡΤ, ίσως μάθουμε κάτι περισσότερο στον αγώνα Μίλαν- Ρεάλ