Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Χάος στην Αθήνα σήμερα - δεν λειτουργούν 300 σηματοδότες της Siemens - τι να κάνετε

Χάος στην Αθήνα  σήμερα , γιατί σε κεντρικούς άξονες  έχουν  βγει εκτός λειτουργίας περίπου 300 φωτεινοί σηματοδότες και σε συνδυασμό με την καταρρακτώδη βροχή , τα μπουμπουνητά και την αφρικανική σκόνη γίνεται κόλαση.

Το πρόβλημα
υπήρχε, αλλά εντάθηκε τις τελευταίες ημέρες γιατί μας λένε ότι τελείωσαν τα ανταλλακτικά τα οποία προμήθευε η Siemens , αλλά κανείς υπουργός ή άλλος υπηρεσιακός παράγοντας,  δεν υπογράφει για να ανανεωθούν οι συμβάσεις, γιατί φοβάται να μην κατηγορηθεί για μίζες.

Στο pamelouketo πιστεύουμε:

1. Οποιος υπουργός ή οποιοσδήποτε άλλος, δεν υπογράφει τώρα,  ισχυροποιεί τις ενδείξεις ενοχής τώρα, παρά τις καταρρίπτει.

2. Όποιος δεν υπογράφει να πάει να κάνει τον τροχονόμο στις διασταυρώσεις, για να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος

3. Ανταλλακτικά φαναριών , δεν...
 θάχει μόνο ή Siemens , αλλά και άλλες εταιρίες. Μπορεί να χα;λάνε τώρα, για να αναγκαστούν να υπογράψουν οι αρμόδιοι.

4. Να αποκαλυφθούν αυτοί, που έπαιρναν  για το σπίτι τους όχι μόνο πλυντήρια από την Siemens , αλλά και σηματοδότες
5. Προέκταση της παραγράφου 2,λίγο λαϊκίστικο.  Κάνουν που δεν κάνουν τίποτα οι  300 της Βουλής, να πάνε στις διασταυρώσεις να εξυπηρετούνε τον κόσμο.  Να φορέσουν και το κίτρινο αδιάβροχο, για να μην τους παίρνουν μπροστά οι οδηγοί και μείνουνε 200.

6. Δεν είναι τυχαίο , που τα φανάρια τα οποία δεν λειτουργούν, δεν είναι σβησμένα, αλλά  όλα  είναι καρφωμένα στο κόκκινο. Κόκκινα φανάρια.

Το σοβαρότερο πρόβλημα , προς ενημέρωσή σας εντοπίζεται σε 23 κεντρικές διασταυρώσεις δρόμων, όπως τη Βασ. Σοφίας, την Βασ. Όλγας, την Βασ. Κωνσταντίνου, την Καβάλας, την γέφυρα Μοσχάτου στην Πειραιώς,  στην Κηφισίας στο ύψος της Εθνικής Αντιστάσεως. στη Μεσογείων, την Παπαδιαμαντοπούλου και καλό είναι να τις αποφέυγετε και να πάτε να ψηφίσετε στα χωριά σας.

Το βράδυ οι διασταυρώσεις  θα κλείσουν κλείσουν με κώνους ή ταινίες για το φόβο τροχαίων ατυχημάτων ή  θα κλείσουν  με πλυντήρια της Siemens που είναι ογκώδη και είναι πάρα πολύ καλά γι αυτή τη δουλειά