Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Έφαγε άγριο ξύλο τροικανός για την Πετρούλα!

Πρωί - πρωί χτύπησε σήμερα ο γείτονας στο διαμέρισμα του ΔΝΤ, στην οδό Αρεοπαγίτου.

Άλλα περιμέναμε να μας καρφώσει, άλλα μας μετέδωσε. θα τα συζητάνε όλοι οι Έλληνες, γιατί πρόκειται για ένα μεγάλο σκάνδαλο, ερωτικής μορφής που θα συζητηθεί.

Να μη σας κρατάμε σε αγωνία , δημοσιεύουμε το μέιλ του γείτονα:

" Αγαπητό pamelouketo

Αυτά που θα σου καρφώσω σήμερα θα σου σηκωθεί η τρίχα. Ξέρω, ότι περιμένεις να μάθεις για τα νέα μέτρα, αλλά η επικαιρότητα από το διαμέρισμα του ΔΝΤ, μας οδηγεί αλλού.

 Η ιστορία με την Πετρούλα, που βλέπουμε να  κυνηγάει την τρόικα με ένα μικρόφωνο σε κάθε βήμα τους, δεν είναι τόσο απλή όσο φαίνεται.

 Δεν είναι η Πετρούλα, αυτή που κυνηγάει την τρόικα, αλλά η τρόικα την Πετρούλα.Και συγκεκριμένα την κυνηγάει αυτός που του έλεγε στο δρόμο "hello" blues eyes ?? mr blue eyes?? kisses xxx :).  Έχει φάει πετριά με την Πετρούλα, ο Τροικανός και θέλει να την βλέπει κάθε στιγμή.

Έτσι της λέει που πάει, και τρέχει  από κοντά η Πετρούλα. Αρα καταρρίπτεται ο μύθος ότι ο Μαλέλης στέλνει την Πετρούλα στα ρεπορτάζ, αλλά είναι οι ίδιοι που την προσκαλούν. Ο τροικανός με τα μπλε μάτια, έχει φάει όχι μόνο πετριά, αλλά νταμάρι ολόκληρο στο κεφάλι του με την Πετρούλα.

Θα σου έλεγα αγαπητό pamelouketo, ένας έρωτας μέσα στους εκατομμύρια που συμβαίνουν. Έχω όμως να σου καρφώσω ότι ήρθε ξαφνικά χθες το βράδυ  και χωρίς καμία προειδοποίηση η γυναίκα του ερωτοχτυπημένου  κυρίου της τρόικας. Μπούκαρε και είμαι αυτόπτης αυτήκοος μάρτυς στο τι έγινε.

Η Αμερικανίδα τον πλάκωσε αρχικά  στα χαστούκια. Σε μια στιγμή του πέταξε ένα ολόκληρο σερβίτσιο, το μισό έσπασε στο πρόσωπό του και το μισό έπεσε στο πάτωμα και το άκουγα εγώ από κάτω. Είχε φέρει και δύο ξαδέρφους από το Κονέκτικατ και τον σάπισαν στο ξύλο. Τον πήγαν με ασθενοφόρο στον Ευαγγελισμό , αλλά δεν τον γνώρισαν  από το ξύλο. Η Πετρούλα, άφαντη. Ο τροικανός μαύρος στο ξύλο. Θα πρέπει να τον προσφωνεί τώρα " hello" black eyes ?? mr black eyes??

Για ό,τι νεότερο θα επανέλθω με άλλο κάρφωμα.

Ο γείτονας του ΔΝΤ
Ενταύθα"