Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

" Πειραγμένες ειδήσεις" - Κ. Καραμανλής: θα μιλήσω για Οικονομία- Παναθηναϊκό

Προβληματισμένος φέρεται ο Κώστας Καραμανλής , σύμφωνα με ρεπορτάζ του star. gr για τις πολιτικές εξελίξεις και την κατάσταση της οικονομίας και του Παναθηναϊκού , στις συναντήσεις του τις τελευταίες μέρες με στελέχη της ΝΔ ,αλλά και με όσα διαβάζει στις εφημερίδες για τον Παναθηναϊκό. και όχι μόνο.


Παρά τις παροτρύνσεις του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά να μιλήσει για το διάστημα της διακυβέρνησής του, που του έχει γίνει φόρτωμα ώστε να αφαιρεθεί το σχετικό «βάρος» από τους ώμους του διαδόχου του, ο πρώην πρωθυπουργός αφήνει να εννοηθεί πως μόνο ο ίδιος θα επιλέξει τον χρόνο και τον τρόπο της τοποθέτησής του, γιατί έχει καταλάβει ότι έτσι μόνο τον θυμάται ο λαός, ο οποίος τον αποθεώνει στις ταβέρνες , σε σχέση με τους άλλους υπουργούς και βουλευτές που τους μπουγελώνουν.

Ωστόσο, για πρώτη φορά ξεκαθαρίζει:
«θα μιλήσω οπωσδήποτε εφ’ όλης της ύλης όμως και όχι μόνο για την οικονομία». Και ξεκαθάρισε ότι θα μιλήαει για τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Μαρινάκη, που την μπαίνει χοντρά στον Πατέρα.

Για την κατάσταση της οικονομίας επίσης, όπως είναι αναμενόμενο, δεν είναι αισιόδοξος, αφού την είχε διαλύσει τόσο, που δεν σώζεται με τίποτα.

Αυτό που κατηγορηματικά ξεκαθαρίζει στους συνομιλητές του ο πρώην πρωθυπουργός είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στην ηγεσία της ΝΔ, λες και κανένας του το έχει ζητήσει.

Παράλληλα όμως, επισημαίνει ότι θα συνεχίσει να είναι παρόν στην πολιτική ζωή, αποκλείοντας το ενδεχόμενο να «ιδιωτεύσει», γιατί η ζωή σήμερα είναι δύσκολη και ακόμη για ένα Καραμανλή είναι χρειαζούμενος ο βουλευτικός μισθός του, αφού άλλωστε είναι άεργος 51 χρόνια.

O κ. Καραμανλής, αφού είδε ότι όλοι γελούσαν με αυτά που έλεγε,  ενώ περίμενε να συγκλονιστούν,  έκανε διαψευση . Με αυτό τον τρόπο, επιβεβαίωσε τα όσα δημοσιεύτηκαν.