Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Διακόπτεται το Μπιγκ Μπράδερ- Πάνε να ψηφίσουν οι παίκτες

Διακόπτεται το Μπιγκ Μπράδερ λόγω εκλογών. Απόψε αποχωρούν οι παίκτες αφού πάνε να ψηφίσουν και θα γυρίσουν τη Δευτέρα μετά τις επαναληπτικές εκλογές.

Πολλοί από τους παίκτες που είναι κλεισμένοι σε ένα σπίτι στην Παιανία, θέλανε να πάνε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα την Κυριακή. Οι μισοί βέβαια είναι ανήλικοι, και δεν θέλανε να διακοπεί το παιχνίδι.

Τον  τελευταίο λόγο  είχε  η παραγωγή και  θα σας δώσουμε αναλυτικά τις λεπτομέρειες:  η Ρούλα Κορομηλά έξαλλη συνεννοήθηκε με τη
 διευθύντρια προγράμματος κ. Νατάσσα Λεσιώτη, που τηλεφώνησε τρομοκρατημένη στους Γερμανούς. Από την άλλη, πρόβλημα δημιουργήθηκε και με την υπεύθυνη  των στούντιο  του λάιβ της Κυριακής,  κ. Μαίρη Μουστάκη , η οποία ήθελε να πάει να ψηφίσει αργά.

Η κ  Κορομηλά φώναζε και έλεγε τι πράγματα είναι αυτά και ποιος αντέχει τη Διαμαντάκου. Τελικά όμως οι Γερμανοί έδωσαν τη λύση, αφού είπαν να πάρουν άδεια οι παίκτες και τους δίνουν και μια βδομάδα ακόμα να ψηφίσουν στις επαναληπτικές εκλογές, γιατί το κενό δεν θα φανεί,
αφού άλλωστε δεν βλέπει κανένας την εκπομπή.