Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Μίλησε σήμερα ο Καραμανλής!

ΙΚαλώς τον Κωστάκη. Μίλησε! Όσοι ανησύχησαν ότι έχασε τη φωνή του, καθησύχασαν. Μίλησε το παιδί και είπε πολλά και διάφορα στους εμπόρους με τους οποίους συναντήθηκε σήμερα. Η συνάντηση με τους εμπόρους δείχνει και πόσο απεγνωσμένη είναι η αγορά που περιμένει να τη σώσει ο Καραμανλής

Ο πρώην πρωθυπουργός , σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε συνέλθει από τα μπιφτέκια του μουγγού που είχε χλαπακιάσει και μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής του, αλλά εννοούσε την γνωστή ταβέρνα που καταβρόχθισε 18 πιάτα και μετά ζητούσε και λουκουμάδες.

Το βιβλίο της ηγεσίας της ΝΔ για μένα έχει κλείσει, φέρεται να είπε ο Κώστας Καραμανλής στους εμπόρους και με αυτό έδειξε ότι τώρα διαβάζει άλλα βιβλία, Ποπάι και Μίκι Μάους.

Είπε επίσης οτι στηρίζει τη νέα ηγεσία του κόμματος , γιατί την βλέπει να γέρνει.

Οσον αφορά
 την οικονομία,ο Κώστας Καραμανλής, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι τελικά θα τα χρεωκοπήσουμε . Αναφερόμενος στη δική του διαχείριση στον τομέα της οικονομίας, ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να επεσήμανε πως φρόντιζε να δανείζεται στην αρχή του χρόνου και να μην προβάλλει τις αδυναμίες της χώρας, γι αυτό τα έκανε σκατά.

Ο Κ. Καραμανλής φέρεται επίσης να σημείωσε πως τώρα προέχει να σωθεί η οικονομία και ότι "είναι πολύ νωρίς για να μιλήσω αυτή τη στιγμή". Πρόσθεσε δε στους έκπληκτους εμπόρους, ότι αυτός, που ακούνε να μιλάει δεν είναι ο Κώστας Καραμανλής, αλλά ο Γιώργος Μητσικώστας.

Ακολούθησε δεξίωση με γουρουνάκια, που τα έφαγε όλα, εκτός από το μήλο που είχαν στο στόμα τους.