Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Αποχώρηση Μπιγκ Μπράδερ του ... Νιόπλια! ( βίντεο)

Βρήκανε ψωμί στα αθλητικά ραδιόφωνα και σάιτ  σήμερα , με την πρόσληψη Γκμοχ και την " παραίτηση"  Νιόπλια. Έχουν ειπωθεί τα  τέρατα. Πολύ πλάκα το πράγμα και φαίνεται ότι ο Παναθηναϊκός θα την μαζέψει πολύ γρήγορα αυτή την "υπηρεσιακή" πρόσληψη. Αλλοι λένε ότι  ο Γκμόχ θα είναι δια δύο αγωνιστικές, άλλοι για δύο μέρες!  Το pamelouketo λέει, ότι είναι για ...2 ώρες !

Δεν πιστεύεται με τίποτα η είδηση. Μετρήσαμε στις εφημερίδες  σήμερα ..27 ονόματα υποψήφιων προπονητών για τον Παναθηναϊκό. Από τον... Λίπι, παραλίγο μέχρι τον Γκουαρντιόλα! Από όσα είδαμε μόνο...
 η " Εξέδρα " ,  αράδιαζε όλα τα ονόματα προπονητών του κόσμου και  ανέφερε με πολύ - πολύ μικρά γράμματα: " Τρελό σενάριο για Γκμοχ". Είναι κάτω- κάτω στο πρωτοσέλιδο,   πριν τη διαφήμιση , η τελευταία αράδα. Που να το πιστέψουν οι άνθρωποι!

Από  όσα ακούσαμε   επιλέγουμε ένα απόσπασμα από την εκπομπή " Καμμένοι στο ζέσταμα" των Πέτρου Πολυχρονίδη- Μάνου Σταμόπουλου που την ακούμε στον Sentra fm 103.3 ( απο 3.30 έως 5μμ καθημερινά..Άπαιχτος ο Πολυχρονίδης, σε ρόλο ...  Μπιγκ Μπράδερ, στην " αποχώρηση Νιόπλια".

Για ακούστε: