Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Χαστούκισε τη Μέρκελ ο Παπανδρέου;

 Επίθεση  κατά μέτωπο έκανε  στην  Άνγκελα Μέρκελ ο πρωθυπουργός στο Παρίσι.

Όπως μεταδίδουν τα Μέσα, ο κ. Παπανδρέου, με τη δύναμη της ψήφου στην  Ελλάδα, όπου βγήκε ο Καμίνης, τα πήρε στο κρανίο με τη Γερμανίδα καγκελάριο, και θυμήθηκε με  ένα χρόνο καθυστέρηση σαν τον Ρα Τα Πλαν , ότι μας έχει καταστρέψει και έκανε ολομέτωπη επίθεση εναντίον της.

Οι πληροφορίες λένε μάλιστα ότι την χαστούκισε για ...
το κακό που έκανε στη χώρα μας , αλλά μάλλον δεν ισχύει, γατί θα συναντηθούν  το βράδυ, οπότε και θα σας ενημερώσουμε αν θα είναι φούσκος ή αντίστροφη.


"Η στάση της Γερμανίας μπορεί να οδηγήσει ορισμένες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη χρεοκοπία", δήλωσε ο πρωθυπουργός , υψώνοντας το ανάστημά του, που δεν είναι δα μικρό, 1.90 μπόι.

Ο  πρωθυπουργός επέκρινε τη Γερμανία σημειώνοντας ότι η ανυποχώρητη στάση της, εναντίον της Ελλάδας του Καμίνη και του Μπουτάρη  για το χρέος θέτει σε κίνδυνο χρεοκοπίας χώρες της ευρωζώνης, τις οποίες δεν κατονόμασε.  "Αυτό θα μπορούσε να σπάσει πλάτες"  φώναξε από το βήμα, και εννοούσε βέβαια τους Έλληνες, τους οποίους έχει καλέσει να βάλουν  πλάτη.

Ο κ. Παπανδρέου με τα λόγια του αυτά έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο της Μέρκελ,
Αναμένμεται ή συνάντηση για την οποία θα σας κρατάμε ενήμερους. Η Γερμανίδα καγκελάριος πάντως, ετοιμάζει αντεπίθεση και ακύρωσε τη βράβευση του κ. Παπανδρέου που είχε γίνει πριν λίγο καιρό στη Γερμανία.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ: ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ

Λίγη ώρα μετά τα πυρά του Γιώργου Παπανδρέου προς τη Γερμανία, η Άγκελα Μέρκελ θα έβαλε με τον Γκέρχαρντ Σρέντερ γιατί επέτρεψε την είσοδο της Ελλάδας στην ευρωζώνη.. Επϊσης.λίγο αργότερα,  από το βήμα του συνεδρίου του συντηρητικού κόμματος της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης, στην Καρλσρούη, η Γερμανίδα καγκελάριος κατηγόρησε τον σοσιαλδημοκράτη Καγκελάριο Γκέρχαρντ Σρέντερ και στον υπουργό Οικονομικών της κυβέρνησή του, Χάνς Άϊχελ, για την απόφασή τους να επιτρέψουν την είσοδο της Ελλάδας στην Ευρωζώνη. " Είστε λαλάκες " τους κατηγόρησε και έχουμε μπροστά μας ένα πόλεμο με τη Γερμανία, αλλά την κατοχή την ζούμε ήδη με την ακρίβεια και τις απολύσεις   (αυτό είναι λαικίστικο για να ψαρέψουμε αναγνώστες από όλα τα κοινωνικά στρώματα).