Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΓκμΩΧ !

Προσοχή! Δεν θέλουμε να δούμε τον τίτλο " ΓκμΩΧ !" το βράδυ, μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή και τον Γιάτσεκ Γκμοχ στον πάγκο.

Είναι ο τίτλος που είχε μπει 1.234.672 φορές στην προηγουμένη θητεία του Γκμοχ στον ΠΑΟ. Αν τον δούμε κι απόψε, σημαίνει ότι κάτι κακό έχει συμβεί σε μας τους βαζελόφρονες με τον Ηρακλή

Έχει σημάνει...
ι γενική κινητοποίηση στους φιλάθλους, για τον αποψινό αγώνα (7.30). Κανένας δεν θέλει να χάσει τη συλλεκτική εμφάνιση του Γιάτσεκ στον πάγκο. Θα γίνει πανζουρλισμός. Το pamelouketo , εξασφάλισε ειδική άδεια για να είναι δίπλα στον πάγκο. Μίλησαν το πρωί και συμφώνησαν Πατέρας- Φερέιρα και ο Πορτογάλος συμφώνησε να είναι ο νέος προπονητής. Ο Πατέρας είπε ότι θα είναι μαζί απόψε στην εξέδρα ( να καλέσουν και το Μαρινάκη για παρέα).

Αν πάει καλά ο Γκμοχ απόψε, το pamelouketo προτείνει να είναι βοηθός του Φερέιρα. Δεν ξέρουμε τι θα κάνουν στο γήπεδο, αλλά θα μπουν στο Γκίνες, αφού θα είναι το μεγαλύτερο ηλικιακά  προπονητικό δίδυμο στον κόσμο. Ο ένας 71 , ο άλλος 65, σύνολο 146 χρόνων!