Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Θα διακοπεί στο ημίχρονο και ο αγώνας Παναθηναικού- Λάρισας

Θα διακοπεί στο ημίχρονο και ο αγώνας Παναθηναϊκού- Λάρισας, στο ΟΑΚΑ, μετά την  διακοπή του ματς Εργοτέλη- Ολυμπιακού στο Ηράκλειο και ενώ το αποτέλεσμα ήταν 0-0.

Στην Αθήνα αυτή τη στιγμή δεν βρέχει, στο ημίχρονο  το ματς ειναι 1-1 (Κουζέν 7', Σισε 22 ') αλλά πληροφορίες του pamelouketo, αναφέρουν ότι για λόγους ... ισότητας θα διακοπεί και αυτός ο αγώνας και θα γίνει αύριο , όπως και το δεύτερο ημίχρονο   του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη

Η διακοπή στο Ηράκλειο ήταν λίγο μυστήρια, μην πούμε πολύ μυστήρια. Στο πρώτο ημίχρονο ο αγωνιστικός χώρος ήταν χειρότερος. Στο ημίχρονο η βροχή είχε σχεδόν σταματήσει και υπήρχαν μονό 3-4 μέρη στο κέντρο με νερό. Ο υπεύθυνος του Ολυμπιακού ο κ. Μόραλης είπε, ότι ο Ολυμπιακός εξέφρασε  στο διαιτητή Γιάχο την ανησυχία του στο ημίχρονο αν μπορεί να συνεχιστεί  ο αγώνας. Ο διαιτητής συμμερίστηκε τις...
 ανησυχίες και έβαλε να καθαρίσουν όπου υπήρχε νερό . Ο αρχηγός του Εργοτέλη, Φραγκουδάκης είπε στη NOVA  ότι ο διαιτητής ...σημάδευε τις λακκούβες, όπου έριχνε την μπάλα για να μην αναπηδάει.

Τώρα φαρμακόγλωσσοι λένε ότι ο Ολυμπιακός επιδίωξε την αναβολή, για έναν  από τους  δύο λόγους:
1.Μπορεί να φορμαριστεί μέχρι αύριο το απόγευμα
2. Ο διαιτητής ακύρωσε γκολ του Τοροσίδη στο 22' που μάλλον ήταν κανονικό. Θα διαβάσει το πρωί τι γράφουν οι εφημερίδες του Ολυμπιακού, και θα' ναι πιο...  αντικειμενικός!

Ανησυχούμε γιατί δεν έχουν κάνει ακόμα δηλώσεις Μαρινάκης και Πατέρας.