Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ο Χατζηνικολάου;

Μέχρι τώρα δεν έχουμε γκάλοπ με τα αποτελέσματα των δημοτικών,  θάχουμε σε 4 λεπτά, αλλά στην παρουσίαση από την τηλεόραση, προηγείται άνετα ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Και γιατί τα άλλα κανάλια δεν έχουν αρχίσει ακόμα τις εκλογικές εκπομπές τους, αλλά και γιατί ....
φαίνεται αποφασισμένος απόψε να τα δώσει όλα και να κερδίσει την Τρέμη, που είναι η βασική του αντίπαλος. Με αντίπαλο τον Σκαρμούτσο του Μάστερ σεφ, σε επανάληψη, είναι πρώτος με διαφορά μέχρι τώρα.

 " Απόψε θα τα πούμε όλα» είπε ο κ. Χατζηνικολάου, αφήνοντας αιχμές για το τι έκανε τα προηγούμενα βράδια. Αλλά είναι αλήθεια ότι έχει μπει δυνατά στον αγώνα.

Η συζήτηση άνοιξε με τον κ. Ψινάκη. Ο Τράγκας είπε, ότι εμείς τον δημιουργήσαμε με
τα ριάλιτι κλπ. και τον συγχαρήκαμε νοερά κυρίως για το ωραιότατο καφέ σακάκι του

Στη συνέχεια ο κ. Χατζηνικολάου φώναζε για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και είπε ότι περιμένει να μέμφεται όχι μόνο τους πολίτες, όπως έκανε στις δηλώσεις τους,  αλλά και τους πολιτικούς που οδήγησαν την Ελλάδα σε λουκέτα, απολύσεις, ανεργία κλπ , θυμίζοντας ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τις απόψεις του και λίγο παραπέρα.

Ο Γ. Παπαχρήστου των Νέων , ενοχλήθηκε και είπε ότι στο παρελθόν ο κ. Παπούλιας έχει καταφερθεί κατά του πολιτικού συστήματος, αλλά όταν του είπε να γίνει πιο συγκεκριμένος, δεν έγινε και ίσως να το κάνει αργότερα.

Να τονίσουμε ότι και απόψε, οι καλεσμένοι μπαίνουν όποτε θέλουν στο πάνελ κατά το κλασικό ελληνικό σύστημα, διατηρώντας τις εθνικές μας παραδόσεις