Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Ερωτευμένοι Μέρκελ- Παπανδρέου!

Ο τίτλος ισχύει 100% και μην προσπαθήσει κανένας να μας διαψεύσει. Ερωτευμένοι  και βαριά ερωτευμένοι  μάλιστα είναι Μέρκελ- Παπανδρέου! Οι Βρυξέλλες όλες  τόχουν τούμπανο και εμείς στην Ελλάδα κρυφό καμάρι.

Πριν σας πούμε όμως κάθε λεπτομέρεια  για τον έρωτα αυτό, που θα βάλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τον έρωτα του Ανδρέα Παπανδρέου , με τη Δήμητρα Λιάνη , κάποιες επεξηγήσεις για...
 το χθεσινό μας άρθρο εδώ στο pamelouketo με τίτλο  " Χαστούκισε τη Μέρκελ ο Παπανδρέου; ", που μπορείτε να το βρείτε αν δεν έχετε οξεία τεμπελίτιδα.

Το άρθρο αυτό λοιπόν αφού πρώτα έβαλε φωτιά σε σας, αγαπητοί μας αναγνώστες, που τρέχατε εδώ να το βρείτε πιο πολύ και από το ποίημα της Κικής Δημουλά, στον Ηλία Ψινάκη, έκανε σήμερα όλες τις εφημερίδες στην Ελλάδα, να το βάλουν πρώτο θέμα, "Πόλεμος Γερμανίας Ελλάδας" κλπ.. Αυτό δεν είναι τίποτα γιατί άρχισαν να μπαίνουν αμέτρητοι Γερμανοί στο  δημοφιλές μπλογκ μας,ενώ μας έστελναν και μέιλ στα γερμανικά να τους εξηγήσουμε τι γίνεται και αν άρπαξε την μπάτσα η Μέρκελ, από τον Γιώργο.

 Γίναμε πρωτοσέλιδο θέμα, στο SPIEGEL. Αν είναι να γίνει νέος παγκόσμιος πόλεμος, για ένα δημοσίευμα πλάκα ή της πλάκας, που κάναμε, το αναιρούμε και λέμε την πάσα αλήθεια.

 Φυσικά και δεν χαστουκίστηκε η Μέρκελ από τον κ. Παπανδρέου.

Αντίθετα αυτό που συμβαίνει είναι, ότι υπάρχει σφοδρός έρωτας Μέρκελ- Παπανδρέου, που είναι γνωστός στα "πηγαδάκια" των Βρυξελών ( Μπαρόζο, Τρισέ το ξέρουν) . Και δεν μιλάμε για πολιτικό έρωτα, αυτός είναι γνωστός, άσχετα κάποιες δηλώσεις που κάνανε χθες για ξεκάρφωμα. Που έφθασε μέχρι σε  καβγαδάκι μεταξύ ερωτευμένων, αλλά έως  εκεί.

Μέρκελ - Παπανδρέου αγαπιούνται βαθιά και ο έρωτας αυτός ξεκίνησε όταν πήραμε το δάνειο από το ΔΝΤ και η Ανγκέλα, δεν έβαλε βέτο. Έκλεισαν κάποιο ραντεβού σε μπαρ γνωστού βρυξελλιώτικου ξενοδοχείου,( μεσολαβητής ο πρώην ευρωβουλευτής Μανόλης Μαυρομάτης) και φούντωσε το αίσθημα. Έχουν συναντήσεις και εκτός Βρυξελλών , συνηθέστερα στο Λουξεμβούργο, γι αυτό και τα πολλά ταξίδια του Γιώργου στο εξωτερικό.

Κάτι πήρε το αυτί της Άντας γι αυτό τον τρέχει στο μοναστήρι του Άγιου Νεκτάριου για ολονυχτίες, μπας και κουραστεί και το ομολογήσει, αλλά ο  Παπανδρέου, κάνει τον χαζό. Αν θέλει να τους πιάσει , σήμερα έχουν κρυφό ραντεβού, πίσω από το κτίριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης μόλις νυχτώσει.

Αυτά είχαμε να πούμε  σαν απάντηση στο χθεσινό μας άρθρο  "  Χαστούκισε τη Μέρκελ ο Παπανδρέου;",που δεν ισχύει και η αλήθεια είναι αυτή που σας είπαμε τώρα. Και ελπίζουμε να μας διαβάζουν και στο SPIEGEL αυτή  τη στιγμή για να ξέρουν τι ακριβώς γίνεται. Η Μέρκελ εκθειάζει  στις φίλες της πάντα τα προσόντα που  αθλητικού κ. Παπανδρέου, και το απεικονίζει αυτό και  η φωτό που ακολουθεί.





ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:
1.   Χαστούκισε  τη Μέρκελ ο Παπανδρέου;
http://pamelouketo.blogspot.com/2010/11/blog-post_7084.html

2. Το ποίημα της Κικής Δημουλά, στον Ηλία Ψινάκη
http://pamelouketo.blogspot.com/2010/11/blog-post_6264.html