Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Π(ω)ρδή στο Μίκη από τον Πάγκαλο !

ΤΟ "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ"  ΑΦΟΡΟΎΣΕ ΦΑΊ, ΔΗΛΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ !

Παρακαλούμε τον κύριο Πάγκαλο, ένα - ένα να  τα λέει γιατί δεν τον προλαβαίνουμε.  Σήμερα εκτός από το αμίμητο "Το μνημόνιο είναι ευτυχία για τον τόπο", για το οποίο κάνουμε ρεπορτάζ αυτή στιγμή με τους 468 ρεπόρτερ του pamelouketo, σε μια ευτυχισμένη πόλη,  είπε κι άλλα πολλά.
Καταρχήν είπε , ότι η φράση "μαζί τα φάγαμε", μπορεί να αφορά φαΐ.

Γιατί, τι νόμισε ότι πιστεύαμε εμείς; Ότι αφορούσε κάτι άλλο; Μόνο για φαΐ μπορεί να συζητάς με τον Πάγκαλο.

Που έχει και πολλές παρενέργειες το φαΐ. Μια μερίδα τρως και έχεις "παρενέργειες" . Άμα φας 10.000.000 μερίδες που παραδέχεται τώρα ο Πάγκαλος, δεν θάχει "συνέπειες"; . Κλάνει ο Πάγκαλος στη ...
Βουλή και κρατάνε τη μύτη τους, στο Μέγαρο Μαξίμου. . Πρωτοκλαστής και πρωτομυριστής. Βαρέθηκε να το κάνει και προσέλαβε πρωτομυριστή. . Άλλοι μετράνε προβατάκια για να κοιμηθούνε, ο Πάγκαλος μετράει πορδάκια.

Τον τάραξε τον Μίκη, προχθές στον Σπύρο τον Παπαδόπουλο. Τι να  κάνει ο Θεοδωράκης; Να το πει στον αέρα; Του το είπε ιδιαιτέρως με τρόπο και χιουμοριστικό , γιατί και οι δύο έχουν χιούμορ, το παραδεχόμαστε αυτό.

Να σας περιγράψουμε ακριβώς και το περιστατικό, που μας το κάρφωσαν κάποιοι προσκεκλημένοι στην εκπομπή.

Στο τέλος της μαγνοσκόπησης πλησίασε ο Πάγκαλος τον Μίκη Θεοδωράκη και του λέει:"Είδες  Μίκη  που τραγούδησα για σένα;  Θα το βγάλω σε δίσκο.Θα το πω "Ωδή στον Μίκη". Σου αρέσει;".

Και του απαντάει ο Μίκης, που είχε "δεινοπαθήσει" προηγουμένως: "Καλό ακούγεται, αλλά νομίζω Θόδωρε, ότι θα αντιπροσωπεύει πλήρως τη βραδιά, αν το έβγαζες "Π(ω)ρδή στο Μίκη".

Αυτά συμβαίνουν αν τρως φαΐ με 10.000.000 Έλληνες!

Αν και δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε τέτοιο "περιστατικό" .Παλιότερα στην  εκπομπή του Πρετεντέρη, ο Καφετζόπουλος είχε "υποφέρει" .

Το βίντεο είναι απ;o την " Ελλληνοφρένεια" και διαβάζουμε τον πρόλογο του χρήστη 666FILON που το έχει ανεβάσει sto διαδίκτυο:

" Το περιστατικό που θα δείτε, συνέβη το βράδυ της Δευτέρας 8 Ιουνίου 2009 στο «Mega», στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη: Ενώ μιλούσε ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος, ο τότε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και νυν αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως, Θόδωρος Πάγκαλος, έπαθε κόψιμο και σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα. Στον δρόμο έριξε μια ξεγυρισμένη κλανιά που τρομοκράτησε τον οικοδεσπότη Πρετεντέρη. Προσέξτε την έκφραση του Καφετζόπουλου, την ώρα που κλάνει ο Πάγκαλος"


Δείτε το βίντεο γιατί ο Πάγκαλος είχε αρχίσει να τρώει από τότε με τους 10.000.000 Έλληνες!