Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Τον έχει μεγαλύτερο ο Πούτιν από τον ... Μπους;

"ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ"  ΤΟΥ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥ ΜΠΟΥΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ


Υπάρχει υποψία αν όχι και βεβαιότητα , ότι ο Πούτιν, τον έχει μεγαλύτερο από τον Μπους. Ο πιο βλάκας Αμερικανός πρόεδρος, έγραψε τα απομνημονεύματα του που κυκλοφορούν την Τρίτη.

Από τον ηλιθιότερο πολιτικό σύμφωνα με τον αριθμό ανεκδότων που κυκλοφορούν για τον Μπους, τι διαφήμιση περιμένατε να κάνει στο βιβλί του ; Το μόνο που διέρρευσε, είναι ότι ο Πούτιν έχει … μεγαλύτερο σκύλο, αλλά πιθανότατα και μεγαλύτερο …
τέτοιο.

Διαβάζουμε στο www. newsit.gr, γιατί σε κάτι τέτοια είναι άπιαστος ο Νίκος Ευαγγελάτος και είχε κάνει και πολλά αποκλειστικά επί προεδρίας Μπους , αν θυμάστε, το πλήρες ρεπορτάζ, για να μη χάσετε.

« Ο Μπους γράφει ότι είχε συστήσει τον τότε πρόεδρο Πούτιν στο σκοτσέζικο τεριέ του, Μπάρνι, στη διάρκεια επίσκεψής του στο αμερικανικό προεδρικό θέρετρο Καμπ Ντέιβιντ.Ο Πούτιν ανταπέδωσε όταν ο Μπους επισκέφθηκε τη Ρωσία και ο ρώσος ηγέτης τον ξενάγησε στους χώρους του dacha του.

"Ένα μεγάλο, μαύρο λαμπραντόρ έτρεξε γαυγίζοντας στο γρασίδι. Με μία σπίθα στο βλέμμα του, ο Βλαντίμιρ είπε ' Μεγαλύτερος, δυνατότερος και γρηγορότερος από τον Μπάρνι' ", γράφει ο Μπους. Αργότερα αφηγήθηκε το περιστατικό αυτό στον πρωθυπουργό του Καναδά, Στέφεν Χάρπερ, ο οποίος απάντησε: "Είσαι τυχερός που σου έδειξε μόνο το σκύλο του".

Και ο Μπους , λέει το pamelouketo τώρα. προφανώς θα ρώτησε τον Καναδό πρωθυπουργό: « Είναι τόσο μεγάλο σαν  τους Δίδυμους πύργους;»

Να προστεθεί παρακαλούμε αυτό στα αστεία για τον Μπους. Μα που τον θυμηθήκαμε σήμερα , που ένα μηχανάκι έκανε βόλτα 9 ωρών στην Αθήνα, με ένα «πακέτο- βόμβα», μέσα;