Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Η διπλανή πολυκατοικία της ΝΔ στη Συγγρού

Άρχισε την ... αντιπολίτευση η Νέα Δημοκρατία στη Ντόρα.Βγήκε ο Πάνος Παναγιωτόπουλος στον REAL FM και άρχισε να τα ρίχνει . Ξέχασε βέβαια ο συνβάζελος Πάνος, ότι κυβέρνηση είναι το ΠΑΣΟΚ.

Τι είπε:

1. Έκανε  η Ντόρα ένα κόμμα που μοναδικός σκοπός είναι να μη γίνει πρωθυπουργός ο Σαμαράς ( Έκπληξη αυτό. Εμείς νομίζαμε ότι ήθελε. )

2 Κόμμα μπορεί να κάνει ο καθένας. Το ερώτημα είναι αν το κάθε κόμμα εκφράζει κοινωνικές αντιστοιχίσεις. .Το κόμμα τη κυρίας Μπακογιάννη  δεν έχει  τέτοιες αντιστοιχίσεις .

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ; Έγινε το κόμμα για λόγους εκδίκησης;

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Γίνεται για λόγους προσωπικού πείσματος

Είχαμε την πολυκατοικία, τώρα έχουμε και τη διπλανή πολυκατοικία, στη Συγγρού που είναι τα γραφεία και των δύο κομμάτων

Είπε και για το ΠΑΣΟΚ στο τέλος. Η Κατσέλη, με τις δηλώσεις της... αντιγράφει τον Σαμαρά ( όπως και ο Παπακωνσταντίνου).

Είπε επίσης ότι ο Σαμαράς φοράει τη φανέλα της Εθνικής , μέσα- έξω. Αυτά κάνει ο Σάντος. Δεν έχει αφήσει παίκτη που να μην πάρει στην Εθνική.

Όσο για τον Χατζηνικολάου, δεν ... προλαβαίνει να τα κάνει όλα. Στον αέρα έδινε εντολές στον Μιχαλέλη, τι να ανεβάσει στο διαδίκτυο! Εκανε  και κάτι πολύ καλό. Ανέβασε στο σάιτ  και την φρι πρες έκδοση της "Απογευματινής των Συντακτών" . Κάνουμε διάλειμμα για να τη διαβάσουμε.Τόσα χρόνια μνήμες του ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ στην "Απογευματινή" .