Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Ο γείτονας της τρόικας καρφώνει τι έκαναν στο εκλογικό βράδι

O γνωστός μας γείτονας, στο διαμέρισμα του ΔΝΤ, στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, πρωί πρωί μας έστειλε μέιλ και μας καρφώνει τη δραστηριότητα της τρόικας στο σπίτι:

" Αγαπητό pamelouketo, σου καρφώνω τα εξής:

Τα μέλη της τρόικας έβλεπαν χθες τα αποτελέσματα, από Τρέμη και Χατζηνικολάου. Γέλαγαν συνέχεια και το γέλιο τους ήταν τόσο θορυβώδες, που παραλίγο να φωνάξω το "100". Έλεγαν ότι...
 το μήνυμα των εκλογών είναι ότι ψηφίστηκε η τρόικα και ότι οι Έλληνες είναι πολύ μεγάλοι λαλάκες και να πλακώσουν από σήμερα νέα μέτρα, πολύ σκληρότερα,  γιατί ο Έλληνας το μόνο για το οποίο   μπορεί να διαμαρτυρηθεί , το σύνηθες αστείο τους, είναι για την απαγόρευση του καπνίσματος.

Όταν βγήκε ο Γιώργος με τη μοβ γραβάτα, έπεσαν στα πατώματα από τα γέλια. Έλεγαν ότι θα πάει για ολονυχτία μετά, στον Άγιο Νεκτάριο, να προσευχηθεί για τα σκληρά μέτρα που έρχονται και έλεγαν ότι η Άντα , είναι πιο θεούσα από τη Δήμητρα. \

Το σόου έγινε όταν βγήκε  ο Σαμαράς. Έσυραν το τραπέζι και ανέβηκαν πάνω, και φώναζαν  ότι ο κ. Σαμαράς, είναι ο τέλειος Παπανδρέου. Κατά τις 2, βαρέθηκαν και άρχισαν να βλέπουν τηλεμάρκετινγκ, ο ψηλότερος μάλιστα παράγγειλε ένα μαξιλάρι για τον αυχένα, που φουσκώνει με ηλεκτρονική τρόμπα.

Το πρωί  έπιναν χυμό κα;ι τους άκουσα που έλεγαν για το έλλειμμα. Βάλτε τσίγκινα σωβρακάκια.

Για νεότερα καρφώματα θα επανέλθω

Ο γείτονας της τρόικας.
Δοινυσίου Αρεοπαγίτου,
Ενταύθα."