Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Προηγείται ο Φασουλής στους καλεσμένους.

Έχουμε τα τελευταία νέα  από τις "κλείστρες "των καναλιών για τους καλεσμένους που θα σχολιάσουν ( λέμε τώρα)  τα αποτελέσματα.

Κλείστρες είναι οι κυρίες που κλείνουν ή προσπαθούν να κλείνουν τους καλεσμένους. Όλη τη βδομάδα έχουν δεινοπαθήσει, γιατί όλα τα κανάλια έχουν την ίδια... έμπνευση  για τα πρόσωπα που θα ειναι στα πάνελ.
 Διαχρονικά ο Σταμάτης Φασουλής και ο Γιάννης Κακουλίδης, είναι οι πιο ... περιζήτητοι καλεσμένοι., γιατί συνδυάζουν προσωπικότητα  και χιούμορ . Αν δεν υπάρχουν Φασουλής - και ο αγαπημένος φίλος ( και δάσκαλος!) Κακουλίδης , οι εκλογές θεωρούνται σαν μη γενόμενες. Ο Φασουλής έχει τις πιο πολλές προτάσεις, αλλά...
θα πάει μάλλον  σε Μέγκα, λόγω Νέων και στον Άλτερ, λόγω Χατζηνικολάου.  Ο Κακουλίδης θα πάει σίγουρα στον Αλτερ!

Οι κλείστρες μας λένε ακόμα, ότι πρόσωπα που θέλουν πολύ τα κανάλια, είναι ο Πάγκαλος, αλλά και ο.. Μάινας λόγω νησιού. Η Ντόρα πάει παντού, ακόμα και στο Χάι Τσάνελ,αν υπάρχει.

Θα παίξει πολύ επίσης Παύλος Κοντογιαννίδης, γιατί έκανε νούμερα προεκλογικά, και μάχη γίνεται για τις γυναίκες λάιφ στάιλ. Στο Μέγκα θα σχολιάσει η Σκορδά;

Update, που λένε: Ο Χατζηνικολάου  μόλις  ξεκίνησε και είπε οτι θα έχει παρέλαση καλεσμένων, 250 είπε!! . Πάμε εμβατήρια! Ξεκινάει  με Χυτήρη, Δενια, Ζώη, Μεντρέκα, Να και ο Κακουλίδης!!!!!!! Τάπαμε!!