Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Εχασε το I-PHONE η Παπαρήγα , η επιδέξια ατάκα του Καρατζαφέρη και το copy paste του Τσίπρα

ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ

12.34: Στη Θεσσαλονίκη ψήφισε ο Γ. Καρατζαφέρης και δήλωσε με νόημα: "Πιστεύω ότι σήμερα η Θεσσαλονίκη θα προσέλθει στις κάλπες με ευθύνη. Δεν θα ψηφίσουν χαλαρά αλλά υπεύθυνα και επιδέξια. Η Αγίου Παύλου και η Αγίου Δημητρίου θα παραμείνουν στη θέση τους. Οι φανατικοί του μεγάλου σφαγέα των Ποντίων να πηγαίνουν στην Τουρκία να τον προσκυνήσουν".

Και αφού πίστεψε οτι είπε τις φοβερές ατάκες που θα τις παίζουν όλη μέρα τα κανάλια αποχώρησε, χωρίς να ξέρει ούτε κι αυτός τι έχει πει.

11.12: Προσήλθε να ψηφίσει στου Γκύζη η Αλέκα Παπαρήγα. Είχαμε ένα απρόοπτο γεγονός.
 Η κ. Παπαρήγα ξέχασε το κινητό Ι-phone στο παραβάν, βγήκε να κάνει δηλώσεις και μετά το κατάλαβε. Το βρήκε όμως αλλοδαπός ψηφοφόρος και το επέστρεψε .

Στις δηλώσεις της είπεq    "Έρχεται η Τρόικα και πρέπει να πάρει την απάντησή της. Η απάντηση πρέπει να είναι ότι δεν θα πρέπει να πληρώσει ο ελληνικός λαός" τόνισε και πήγε στο σπίτι να μπει στο messenger.

12.48 Ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας στην  ταπεινή Άνω Κυψέλη. Δεν της έχει βάλει κανένα σάιτ ακόμα τις δηλώσεις του, γι αυτό το καταδικάζουμε επειδή δεν μπορούμε να τις σχολιάσουμε. ΦανΤαζόματε θα έλεγε  ότι “η επόμενη ημέρα είναι δύσκολη τόσο λόγω της χρεοκοπίας του μνημονίου όσο και για την τοπική αυτοδιοίκηση. Όσοι εκλεγούν και δεν συνειδητοποιήσουν εγκαίρως ότι η επιλογή να αποτελούν τους εκλεκτούς των κομμάτων εξουσίας θα τους οδηγήσει σε αδιέξοδο θα βρουν μπροστά τους αξεπέραστα προβλήματα".