Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Καζαμίας 2011. Ιούλιος, ο Γ. Καραγκούνης προβλέπει

Ευχαριστώ για την ερώτηση. Ξεκινάμε την προετοιμασία   για τη νέα σεζόν , λόγω οικονομικών δυσκολιών  της ΠΑΕ,  στα 3-5 Πηγάδια, με  προπονητή τον Γιάτσεκ Γκμοχ. Ο Φερέιρα που είχε ζητήσει την αποδέσμευσή μου, αποδεσμεύεται αυτός.

Τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει στο διοικητικό τομέα. Το μήνα αυτό, πρόεδρος είναι ή...
 ο κύριος Πατέρας ή ο κύριος Τζίγκερ ή ο κύριος Βγενόπουλος  ή  ο κύριος Γιαννακόπουλοι ή ο κύριος Μαρινάκης, που έχει εξαγοράσει τις δωρεάν μετοχές του κυρίου Τζίγκερ, ευχαριστώ για την ερώτηση.

Επιστρέφει για 55η φορά ο Κώστας Αντωνίου , ενώ αναλάμβάνει για τερματοφύλακας και ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Η ΠΑΕ βρίσκεται σε πτώχευση, γι αυτό δεν δίνουμε φιλικούς αγώνες να πληρώνουμε για μετακινήσεις, αλλά βλέπουμε περσινά φιλικά σε βίντεο και κερδίζουμε στον Καναδά την Ιντερ και πανηγυρίζουμε έξαλλα. Δίνουμε όμως αγώνες προπονήσεως μεταξύ μας , αλλά δεν με βάζουν να παίζω επειδή έχω μεγάλο συμβόλαιο. Με σηκώνουν με εντολή της διοίκησης να κάνω προθέρμανση μία ώρα πριν το δίτερμα και μία μετά το δίτερμα , ενώ μου ζητάνε να κάνω και τούμπες για να βλέπουν οι φίλαθλοι, που έχουν πάρει διαρκείας για να δούνε το θέαμα. Ευχαριστώ για την  ερώτηση.

Γεύμα του Σισέ με τον Τζέραλντ, στα 3-5 Πηγάδια, για να έρθει ο Τζέραλντ στον Παναθηναικό, ενώ επανέρχεται ο Δάρλας. Αλλαγές στα διοικητικά , υποψήφιοι Ψωμιάδης, Κομπότης και ένας Αραβας που έπεσε έξω. Βρίσκει λεφτά η ΠΑΕ, δίνουμε το πρώτο φιλικό στη Λάρισα, και κατουράω στη  φυσούνα του Νιού Κάμπο. Ευχαριστώ για την ερώτηση.