Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Άκυρο το... Μάστερ Σεφ! Πάλι χοντρή γκάφα το Μέγκα!

Χοντρή γκάφα  στο Μάστερ Σεφ και θάχουμε επαναληπτικό ή... ακύρωση, γιατί το Μέγκα την πάτησε πάλι . Το θέμα παίχτηκε στα μεσημεριανάδικα, στα οποία υποκλινόμαστε, αφού εμείς οι στραβοί δεν είδαμε την καραμπινάτη γκάφα που έγινε στον τελικό.

Χοντρικά, να πούμε, ότι ο...  μάστερ σέξ κριτής Σκαρμούτσος, έδειξε την  ίδια κάρτα με το άριστα 10 , και στους δύο παίκτες. Αυτό μπορεί να φαίνεται κινέζικο για όσους, δεν παρακολουθούν το παιχνίδι, αλλά είναι πολύ απλό.
 Ο Μιχάλης, που έχασε  είχε.,.
 το «πιάτο 1ο» και ο Άκης , ο νικητής, το «πιάτο 2ο». Στη βαθμολογία, που  κρίθηκε στον πόντο,  ο  Σκαρμούτσος έδειξε και στον Μιχάλη και στον Άκη την ίδια κάρτα, δηλαδή έδειξε στον Άκη την κάρτα για το πιάτο του Μιχάλη!

Έτσι και οι δύο «μονομάχοι» πήραν 10αρι από τον κριτή. Αλλά  δεν είδαμε κάρτα «πιάτο 2ο» με βαθμό, όπως κανονικά θα έπρεπε.  Αν   ο ς Σκαρμούτσος δεν έβαζε 10 στον Άκη, το παιχνίδι θα πήγαινε στην ισοπαλία 63 - 63  ή ο Μιχάλης  θα κέρδιζε!

Τόσο απλά , δηλαδή. ο κριτής έβγαλε την κάρτα για τον άλλο παίκτη, και δεν είδαμε ποτέ την κάρτα " πιάτο 2ο»,
Από το Μέγκα τώρα λένε, ότι και η κάρτα που δεν είδαμε, ήταν κι αυτή 10άρι.  Αλλά αφού δεν την είδαμε , είτε από λάθος, είτε από άλλο γεγονός,αν θέλουμε τους πιστεύουμε. Και δεν τους πιστεύουμε.
\Πάλι είχαν κάνει λάθος φέτος στο Μέγκα, στο παιχνίδι του Αρναούτογλου .Φαίνεται ότι έχουν διώξει όλο τον κόσμο από τις παραγωγές, και γίνεται ο κακός χαμός εκεί. Μα κανένας να μην το προσέξει, αφού ήταν μαγνητοσκοπημένη η εκπομπή; Τιμή και δόξα στα μεσημεριανάδικα, που το έφεραν στη φόρα. Είναι κάτι σαν το... σκάνδαλο Γουωτεργκέιτ, για τις εκπομπές αυτές!

Τώρα γινόμαστε και οι εμείς πιο... ύποπτοι. Οι νικητές είπαν ότι θα τα μοιραστούν τα λεφτά. Αυτό πότε αποφασίστηκε; Μπορούν να μας το κάνουν νιανιά, που λέει ο Γεωργίου;



ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ... ΠΡΩΤΟ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ!

http://pamelouketo.blogspot.com/2010/12/blog-post_29.html#more